Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Derbide gözden kaçan detay!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Eski hakemlerden Selçuk Dereli, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumladı.

[Resim: sow-semih-47633_501.jpg]

Eski hakemlerden Selçuk Dereli, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumladı. Selçuk Dereli'nin Milliyet'te yer alan yazısı şöyle...

"İLK GOL FAUL"

"Fenerbahçe, ilk 15 dakikada yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi. Ancak ikinci yarıda Galatasaray'ın baskısı karşısında fazla direnç gösteremedi. Sarı-lacivertli takımda ilk devrede Alex çok iyi bir performans ortaya koyarken, sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan oyunuyla öne çıktı.

Maçın hakemi Bülent Yıldırım standart kararlar veremedi. Maçın başında Melo'nun, Mehmet Topuz'a yaptığı hareket net bir sarı karttı. Ancak bu kartı vermedi. Ardından da maçın tansiyonu yükseldi. Sahanın bir yerinde faul çaldığı pozisyona, bir başka yerinde faul değerlendirmesi yapmadı.

Örneğin Fenerbahçe'nin ilk golünde Sow'un ayaklarını Semih'in kafa hizasına doğru tehlikeli olarak kaldırıp attığı golde faul vardı. Burada endirekt serbest vuruş vermesi gerekirdi. Ancak, Melo'nun Yobo'ya, Elmander'in de Gökhan Gönül'e yaptığı benzer pozisyonlarda endirekt serbest vuruş kararı vermişti. Bu kararlarında haklıydı.

İkili mücadelelerde zaman zaman ters faul kararları da veren Yıldırım, seyircinin de tepkisini çekti. Maçın yardımcı hakemleri ofsayt değerlendirmelerinde doğru tespitler yaparken, aynı şeyleri faul yardımlarında yapamadılar."

Kaynak: http://spor.mynet.com
o Faulse Selçuk Dereli'yi zaten sevmezdim adam topa Kafasını sokuyor ama Selçuk Dereli Bunu Beynine Sokamıyor Git Telegolu izle 5 Tane Dingil toplanmış saçma sapan şeyler savunuyorlar + Maçtan sonraki böyle yorumlar saçma
(03-18-2012 05:00 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]o Faulse Selçuk Dereli'yi zaten sevmezdim adam topa Kafasını sokuyor ama Selçuk Dereli Bunu Beynine Sokamıyor Git Telegolu izle 5 Tane Dingil toplanmış saçma sapan şeyler savunuyorlar + Maçtan sonraki böyle yorumlar saçma

Argoya girmeyelim fazla editledim mesajı Smile
önce topa vuruyor sonra ayagı ona gidiyor. hakem faul verse kimse ağzını açamaz ama vermesede açamaz.. topa önce mudahale var bunu stadyumda tartıştılar ordan gördüm bende net olarak..
E yuh yani melo bildiğin yumruk attı neresi sarı kart direk kırmızı kartlık pozisyon mehmete sarı meloya kırmızı sen kimsin rakibine yumruk atıyorsun
(03-18-2012 05:11 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]E yuh yani melo bildiğin yumruk attı neresi sarı kart direk kırmızı kartlık pozisyon mehmete sarı meloya kırmızı sen kimsin rakibine yumruk atıyorsun

kesinlikle katılıyorum ki lafı bile edilmedi
(03-19-2012 10:45 AM)antu Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 05:11 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]E yuh yani melo bildiğin yumruk attı neresi sarı kart direk kırmızı kartlık pozisyon mehmete sarı meloya kırmızı sen kimsin rakibine yumruk atıyorsun

Meloyu dovucektiniz nerdeyse siz neden bahsedionuz emre 4 5 kez kirmizilik girdi adamlara sadece kendinize yapilanlari gormeyin tarafsiz bakin az..
(03-19-2012 02:18 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(03-19-2012 10:45 AM)antu Yazılan: [ -> ]

Meloyu dovucektiniz nerdeyse siz neden bahsedionuz emre 4 5 kez kirmizilik girdi adamlara sadece kendinize yapilanlari gormeyin tarafsiz bakin az..

Emre Belezogluna hala kırmızı kart cıkarcak bi hakem cıkmadıya inanamıyorum.
Referans Adresler