Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Exsalty(Doruk) Hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-18-2012 02:32 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]Hahaha maximumempire cok sasırttı beni bu klandan hack çıkması. Efsane Kardesler felan Smile

Hacı 1 aydan az kaldı EKT'de zaten bizim o muhabbete ve oyunlara uzak biri biz maç falan atmıyoruz ekt'de oyun oynuyoruz Big Grin
(03-18-2012 02:02 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 12:19 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Hackte Hack he gitmiş paralı hack almış bide bu VİP Hack beyler wr3ngine Wink Çakalllllll Big Grin

Sen nereden biliyorsun ? İlgilisin galiba

Sende bilmeyecek kadar cahilmisin yoksa

Erdem Döşer

TRshgekazu Lobbyde 5 dk nı ayırırsan bütün hack sitelerini öğrenirsin kardeşim hepsini biliyorum ama 1 kere merak edip indirmedim . Çünkü Hepsi Tuzak Koyuyorlar Trojan , Keylogger milletin çarlarını elinden alıyorlar m045.gif
Adam çok zeki beyler Big Grin
(03-18-2012 03:33 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 02:32 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]Hahaha maximumempire cok sasırttı beni bu klandan hack çıkması. Efsane Kardesler felan Smile

Hacı 1 aydan az kaldı EKT'de zaten bizim o muhabbete ve oyunlara uzak biri biz maç falan atmıyoruz ekt'de oyun oynuyoruz Big Grin

Tamam dikkatimi ceken klanları soyledim Big Grin
Adamlar artık oynamaktan sıkıldı demek ki, farklı yollara başvuruyorlar. Big Grin

İşin şakası bir yana, bu oyunda hile ile bir yere gelemezsiniz. Bu sadece vakit kaybıdır. Demek istediğim şu ki; hile kullandığınızda en nihayetinde hesabınız kapatılacaktır.
ben oğuza dedim zaten at adam hack diye seninle aynı odadaydık zaten adam tanıdık dedi onlarda şaşırdı.
(03-18-2012 04:16 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]TRshgekazu Lobbyde 5 dk nı ayırırsan bütün hack sitelerini öğrenirsin kardeşim hepsini biliyorum ama 1 kere merak edip indirmedim . Çünkü Hepsi Tuzak Koyuyorlar Trojan , Keylogger milletin çarlarını elinden alıyorlar m045.gif

yani keylogger filan olmasa indireceksin.
(03-18-2012 03:47 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 12:19 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Hackte Hack he gitmiş paralı hack almış bide bu VİP Hack beyler wr3ngine Wink Çakalllllll Big Grin

Sende bilmeyecek kadar cahilmisin yoksa

Adam cevabı vermiş beyler.

(03-18-2012 06:05 PM)Camer Yazılan: [ -> ]ben oğuza dedim zaten at adam hack diye seninle aynı odadaydık zaten adam tanıdık dedi onlarda şaşırdı.
(03-18-2012 04:16 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]TRshgekazu Lobbyde 5 dk nı ayırırsan bütün hack sitelerini öğrenirsin kardeşim hepsini biliyorum ama 1 kere merak edip indirmedim . Çünkü Hepsi Tuzak Koyuyorlar Trojan , Keylogger milletin çarlarını elinden alıyorlar m045.gif

yani keylogger filan olmasa indireceksin.

Abi sende biraz üsteledin ama Smile

evet ilgilidirSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler