(03-18-2012 02:32 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]Hahaha maximumempire cok sasırttı beni bu klandan hack çıkması. Efsane Kardesler felan 
Hacı 1 aydan az kaldı EKT'de zaten bizim o muhabbete ve oyunlara uzak biri biz maç falan atmıyoruz ekt'de oyun oynuyoruz

(03-18-2012 02:02 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ] (03-18-2012 12:19 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Hackte Hack he gitmiş paralı hack almış bide bu VİP Hack beyler wr3ngine
Çakalllllll 
Sen nereden biliyorsun ? İlgilisin galiba
Sende bilmeyecek kadar cahilmisin yoksa
TRshgekazu Lobbyde 5 dk nı ayırırsan bütün hack sitelerini öğrenirsin kardeşim hepsini biliyorum ama 1 kere merak edip indirmedim . Çünkü Hepsi Tuzak Koyuyorlar Trojan , Keylogger milletin çarlarını elinden alıyorlar

Adamlar artık oynamaktan sıkıldı demek ki, farklı yollara başvuruyorlar.
İşin şakası bir yana, bu oyunda hile ile bir yere gelemezsiniz. Bu sadece vakit kaybıdır. Demek istediğim şu ki; hile kullandığınızda en nihayetinde hesabınız kapatılacaktır.
ben oğuza dedim zaten at adam hack diye seninle aynı odadaydık zaten adam tanıdık dedi onlarda şaşırdı.
(03-18-2012 04:16 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]TRshgekazu Lobbyde 5 dk nı ayırırsan bütün hack sitelerini öğrenirsin kardeşim hepsini biliyorum ama 1 kere merak edip indirmedim . Çünkü Hepsi Tuzak Koyuyorlar Trojan , Keylogger milletin çarlarını elinden alıyorlar 
yani keylogger filan olmasa indireceksin.