Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 420406_293960137339546_176959939039567_6...6042_n.jpg]

Olsun onlar bizi 6-0 yendiler,15 dakikada 2 gol attılar

Erdem Döşer

Valla Hacı siz bizi 4 parçaya döndüşmşsnz ama 12 yıllık gelenek 13 yıla çıktı 13 yıldır bu sefer yenecez diyip bi türlü yenemednz . Smile
(03-18-2012 08:39 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Valla Hacı siz bizi 4 parçaya döndüşmşsnz ama 12 yıllık gelenek 13 yıla çıktı 13 yıldır bu sefer yenecez diyip bi türlü yenemednz . Smile

Sizinde 30 yıl oldu saygılar
Onların UEFA kupaları var.
(03-18-2012 08:39 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Valla Hacı siz bizi 4 parçaya döndüşmşsnz ama 12 yıllık gelenek 13 yıla çıktı 13 yıldır bu sefer yenecez diyip bi türlü yenemednz . Smile

Yenilmeniz sizin icin daha iyi olurdu Aykut Kocaman'ı sutlarlardı Smile
30 yıldır alamıyoruz evet türkiye kupasını ama ne var ki bu kupayı bize siz vermiyorsunuz. Maça gelecek olursak en zor zamanımızda bile 2-2 berabere kalıyoruz 1 transfer yapmışız takımdan gidenlerin haddi hesabı yok ve hala beraberliği aşağılayan galatasaraylılar var ne o son dakika direkten dönünce o direk size mi yoksa ?

Erdem Kbakmada KAbullenirmsn Bilmiyorum Suan Su kadroyla Sizden Kesinlikle İyi Bir Takımımız Var
Tamam Sakin olun Gururunza Yediremiyorsunuz AnladkSmile
Mert Bizden Kaç Kişi Gitti Az Düşün Biz 1 transfer yaptığımız halde takımımız kötüymüş ya o halde yenemediyseniz boşver daha hiç yenemezsiniz

Ayrıca Akif Türkiye kupasını siz vermiyosunuz bu ayrı o ayrı bunda biz siz yenemezsiniz bizi orda bir takım çıkıp bizi eler ama derbi maçında bu böyle değildir WinkWink
Bak Beni İlgilnedirmiyor kimin gittiği Kimin Geldiği Beni Tek İlgilendiren Şey FenerBahçeden Suanda daha İyi Olmamız
Fenerbahçeden çok iyiyseniz dün bizi yenerdiniz bu kadar basit Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler