Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hepsiburada.com hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kredi kartı ile hepsiburadan.comdan alışveriş yapıcam sorun olurmu güvenilirmi ya bilgisayar alıcam ve sipariş verirken son kullanma tarihi yazıyor kart bilgilerini girdigim yerde o ne oluyo arkadaşlar ben 12 ay taksit yaptırcamda ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz.
Valla Kardeşim Güvenilirlik Açısından 1-2 Arkadaşım Alışveriş Etti Bir Sorun Yok Fakat Pc Alıcaksan Vatandan Al 12 Taksit'de Yapıyorlar Hem Max. Sınırı Söyle Ona Göre Güzel Bir Sistem Toplayabilirim.
(03-18-2012 01:56 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Kredi kartı ile hepsiburadan.comdan alışveriş yapıcam sorun olurmu güvenilirmi ya bilgisayar alıcam ve sipariş verirken son kullanma tarihi yazıyor kart bilgilerini girdigim yerde o ne oluyo arkadaşlar ben 12 ay taksit yaptırcamda ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz.

Bir tanıdığım Laptop almıştı, Ödemede sorun olmadı ama kargo olayında
gecikme yaşandı bu yüzden, negatif benim gözümden.
(03-18-2012 01:59 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Valla Kardeşim Güvenilirlik Açısından 1-2 Arkadaşım Alışveriş Etti Bir Sorun Yok Fakat Pc Alıcaksan Vatandan Al 12 Taksit'de Yapıyorlar Hem Max. Sınırı Söyle Ona Göre Güzel Bir Sistem Toplayabilirim.

Bende toplama çok istiyorum ama ailem işde illede hazır diyolar vatan world karta 12 ay yapmıyo sanırım ya bide
(03-18-2012 02:07 AM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 01:56 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Kredi kartı ile hepsiburadan.comdan alışveriş yapıcam sorun olurmu güvenilirmi ya bilgisayar alıcam ve sipariş verirken son kullanma tarihi yazıyor kart bilgilerini girdigim yerde o ne oluyo arkadaşlar ben 12 ay taksit yaptırcamda ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz.

Bir tanıdığım Laptop almıştı, Ödemede sorun olmadı ama kargo olayında
gecikme yaşandı bu yüzden, negatif benim gözümden.

evet onu bende duydum bagzen 3 günde gelıyomuş bagzen 5 günde ama yapcak bişey yok Sad
12 Değil 10 Taksit Oluyor Maksimum Kardeşim World İçin Smile Ama Elinde Nakit Bir Biçimde Halledebilirseniz PTT Havale İle Çok Rahat Hakkını Vericek Bir Sistem Yaparsın...
[Resim: 3mjn1.jpg]

Şu son kullanma tarihi yazan yere ne yazıcam onu anlamadım ya, bana 12 ay tamamen taksit lazım harçlıklarla taksite yardım edip hayata hazırlanıcakmışım bizimkiler diyo Big Grin
(03-18-2012 02:25 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Şu son kullanma tarihi yazan yere ne yazıcam onu anlamadım ya, bana 12 ay tamamen taksit lazım harçlıklarla taksite yardım edip hayata hazırlanıcakmışım bizimkiler diyo Big Grin

Kartın ön yüzünde yazan tarihi yazacaksın. Alttaki resimde kırmızı ile işaretli olan yer.

[Resim: pano01rl.jpg]
HepsiBurada kargo yönünden biraz kötüdür oda yoğunluktan dolayı Smile VatanComputer i internetten tavsiye etmem alacaksan oradan elden al.
(03-18-2012 02:47 AM)bordobereli Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 02:25 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Şu son kullanma tarihi yazan yere ne yazıcam onu anlamadım ya, bana 12 ay tamamen taksit lazım harçlıklarla taksite yardım edip hayata hazırlanıcakmışım bizimkiler diyo Big Grin

Kartın ön yüzünde yazan tarihi yazacaksın. Alttaki resimde kırmızı ile işaretli olan yer.

[Resim: pano01rl.jpg]

Teşekkür ederim hallettim ellerine sağlık Smile
(03-18-2012 03:05 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]HepsiBurada kargo yönünden biraz kötüdür oda yoğunluktan dolayı Smile VatanComputer i internetten tavsiye etmem alacaksan oradan elden al.

Evet kargoda sıkıntı oluyormuş ama hayırlısı artık siparişi verdim Big Grin
vatanbilgisayar dan alcaksanda haftasonlarini bekle %25 indirim oluyor
kargosuda güzel ama
en iyi kargo sanalmarketimde güvenilir site roccat kave almistim 2 günde geldi rizeye normalde 3 günde geliyordu
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler