Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sonunda istediğim kaliteye ulaştım :) (Ekleme yaptım)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uzun zamandır uğraşıyorum bayada araştırma yaptım fakat hiçbir faydası olmamıştı şimdi içimden bir kez daha denemek geldi ve başardım sonunda istediğim kaliteye ulaştım Smile

videoyu hypercam 3 ile çektim. Sony vegas pro 10 ile 1080pHD olarak render yaptım.Sonuç tam istediğim gibi ;

buda aynı video üzerinde 2.çalışmam ;

Yinede biraz yavaş sanki ?
evet hızlandırmadım normal hızında paylaştım şuanlık benim için önemli olan kalitesi Smile
darkorbiti hiç sevmem Smile
Kardeşim Sanırım Serverda Bakım Var Girebildiğimde Bende Bir Videomu Çeker Atarım Smile Umarım Beğenirsin Charımı Bu Arada Senin Gemi Kaç Arge ? Özellikleri Biraz Düşük Gibi Yeni Başladın Sanırım ? Smile
(03-18-2012 12:32 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Kardeşim Sanırım Serverda Bakım Var Girebildiğimde Bende Bir Videomu Çeker Atarım Smile Umarım Beğenirsin Charımı Bu Arada Senin Gemi Kaç Arge ? Özellikleri Biraz Düşük Gibi Yeni Başladın Sanırım ? Smile

32 arge 1milyar tp li çarım vardı çaldırdım bu öylesine takıldıgım çarım

elimde 24 arge sentinel tasarımlı çar var onlada baskın videosu çekıcemde önce biraz zaman lazım onun için hafta içi yaparım onuda Big Grin

videoya birkaç değişiklik yaptım şimdi uploadlıyorum Big Grin
(03-18-2012 12:34 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(03-18-2012 12:32 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Kardeşim Sanırım Serverda Bakım Var Girebildiğimde Bende Bir Videomu Çeker Atarım Smile Umarım Beğenirsin Charımı Bu Arada Senin Gemi Kaç Arge ? Özellikleri Biraz Düşük Gibi Yeni Başladın Sanırım ? Smile

elimde 24 arge sentinel tasarımlı çar var onlada baskın videosu çekıcemde önce biraz zaman lazım onun için hafta içi yaparım onuda Big Grin

şu an konuya nasıl fransız kaldım anlatamam

Geçmiş Olsun Bizde Ailecek Mağduruz 8 Tane 42 Arge Üzeri Gemi Gitti En Düşüğü 42 ' ydi.2Mil Tp , 1.646.000 x4 , 3.231.000 x3 , 5.679.000 x2 Vardı En Son Hatırladığım Smile Amacım Hava Atmak Değil 8 Gemi Gider Ve Hasarı 12.500 TL Olur , Mahkeme Açılır (Almanya GMBH 'a ) Fakat Yinede Gemiler Alınamaz.Mağdur Biz Oluruz.

Şimdi Takıldığım Gemi 31 Arge 6 İris 2 Flax Kapılar Tamam Atlıyıcısını Bekliyor Smile
(03-18-2012 12:42 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Geçmiş Olsun Bizde Ailecek Mağduruz 8 Tane 42 Arge Üzeri Gemi Gitti En Düşüğü 42 ' ydi.2Mil Tp , 1.646.000 x4 , 3.231.000 x3 , 5.679.000 x2 Vardı En Son Hatırladığım Smile Amacım Hava Atmak Değil 8 Gemi Gider Ve Hasarı 12.500 TL Olur , Mahkeme Açılır (Almanya GMBH 'a ) Fakat Yinede Gemiler Alınamaz.Mağdur Biz Oluruz.

Şimdi Takıldığım Gemi 31 Arge 6 İris 2 Flax Kapılar Tamam Atlıyıcısını Bekliyor Smile

alfa epsilon zeta delta kolay yapılırda beta ve gamada kolay gelsin Big Grin
Gemiyi Tam Anlamıyla Çekip Özelliklerini Falan Göstericem Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler