Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En kötü bilgisayar ile son oyunları oynamak :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir sözlükte gördüm denemedim ama sizin sevebileceğinizi düşündüm Smile

Alıntı:http://www.teknoseyir.com/42862/en-yeni-...in-onlive/

geleceğin oyun teknolojisi oldu aq ekran kartı,oyun konsolu felan kalmayacak artık.şunun tamamını izleyin bilgilenin piçler.ben kullanıyorum inanılmaz bişey,1 mblık programla 150 tane en son çıkan oyunlar(dirt 3 ,assassins creed,just cause 2,batman... vs.vs) ücretsiz oynanıyor hemde kasılma felan olmadan ve ekran kartına felan gerek bile yok.android tabletlerdede kullanılabiliyor.videoyu izlerseniz dahada iyi anlayacaksınız,mutlaka bi deneyin lan.

ücretsiz için her oyunda 30dk deneme sürümü var ücretsiz oynuyorsun çıkıp girince tekrar 30dk oynayabiliyorsun,çık gir oyna dur öyle yani,oyunları indirmeden önce bi deneyip bakmak için bile yeterli,ama bi indirin deneyin başından kalkamayacaksınız eminim. Yok ben full oynarım oyunumu kaydederim diyorsanız aylık 10dolar verip 150adet oyuna sahip oluyorsunuz.yükleme derdi yok,update derdi yok,direk tıkla oyna.

orjinal sitesi için http://www.onlive.com/
hangi sözlük ben tahmin edebiliyorumSmile peki save-load özelliği var mı?
Denedim saints row 2 yi . Pc kitlendi Big Grin
Lanet olsun internet bağlantısı uygun değilmiş
Valla mükemmel birşey.. Angry bird'te bile kasan bilgisayarda dirt 3, street fighter 4 ve pes oynadım 30 dakikada Smile
Üyelik almak gerekiyor mu?
(03-17-2012 05:27 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Valla mükemmel birşey.. Angry bird'te bile kasan bilgisayarda dirt 3, street fighter 4 ve pes oynadım 30 dakikada Smile

Sistem özelliklerini yazar mısın ? Benim pc kaldırmadı da Big Grin
inanmıyorum vallahi çalışıyor. ÇOK SAĞOL. Brother hood oynuyorum. fps 25lerde ama iyi yinede Smile
bu arada oynarken bastığınız tuşlar çeyrek saniyede işleniyor yani ateşe bastığınızda çeyrek saniye sonra ateş ediyor bende.
(03-17-2012 06:14 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(03-17-2012 05:27 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Valla mükemmel birşey.. Angry bird'te bile kasan bilgisayarda dirt 3, street fighter 4 ve pes oynadım 30 dakikada Smile

Sistem özelliklerini yazar mısın ? Benim pc kaldırmadı da Big Grin

HD2400 Ekran kartı, e5500 işlemci (2,5ghz) 2 gb ram
yanlız işlemcimde sorun var sanırım 3,2 veriyor sistem puanı olarak Big Grin
piç sensin amk kurucusu beni banlayabilirsin ama küfredemezsin
Referans Adresler