Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bugün tüm Türkiyenin odağı bu maça kenetlenmiş durumda.Ben bi Fenerbahçe li olarak tabiki Fenerbahçe nin yenmesinden yanayım.Benim en çok güldüğüm konu ise şu;
Şunu herkes biliyor ki 11 senedir Fenerbahçe nin Galatasaray karşısında yenilmezliği var ki buda arada tatlı sert atışmaların olmasına sebep olabiliyor.Bunu ben kendi arkadaşlarımlada yaşıyorum ,kızdırıyorum onları.Ama hiç anlam veremediğim konu ise Galatasaray taraftarının 11 seneyi duyduktan sonra Türkiye kupasını söylemeleri.Bunu söyliyen taraftara o kadar ezik gözle bakıyoruz ki bilemezsiniz.Bize Türkiye kupasını siz mi veriyorsunuz sanki kardeşim.Sizene bizim alamadığım kupadan.Aaa ama haklısınız sizin uefa kupanız var kingsiniz...Az önceki konuda da Snowrusher ''Galatasaray Fenerbahçe yi Kadıköyde en son yendiğinde '' başlığı altında bilgiler paylaşmış.Ama artından bir Galatasaraylıdan bu hamleyi bekliyodum.Altında da Turkbrave arkadaş Türkiye kupasını aldığında vs bilgiler paylaşmış...Ne kadar ezik olduğunu bil Smile
Bu konuyu açmamın sebebide her sene olduğu gibi Kadıköyde sizi yendiğimizde arkasından Türkiye kupasının tarihini söylemeniz.Gerçekten bilin diye söylüyorum yani o türkiye kupasını bize siz vermiyosunuz Wink
Onların UEFA kupası da var Aykut Big Grin Big Grin
(03-17-2012 03:26 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Onların UEFA kupası da var Aykut Big Grin Big Grin

Ya Türkiye kupasının alamadığımız için alay edebilirler fakat bunu Kadıköydeki malubiyetlerini söyledikten sonra söylemeleri komik oluyo Big Grin
Bizim yazdıklarımız sana o kadar dokunmuşki bunları yazma gereği duymuşsun.Siz yenildiğinizde ne diyorsunuz ? Biz sizi 6-0 yenmiştik. Arada bir fark yok kardeşim , GALATASARAY size fazla dokunmuş!
(03-17-2012 03:37 PM)Dustinasas Yazılan: [ -> ]Bizim yazdıklarımız sana o kadar dokunmuşki bunları yazma gereği duymuşsun.Siz yenildiğinizde ne diyorsunuz ? Biz sizi 6-0 yenmiştik. Arada bir fark yok kardeşim , GALATASARAY size fazla dokunmuş!

6-0dan bu yana kaç kez yendinizde 6-0 dedik?
(03-17-2012 03:56 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(03-17-2012 03:37 PM)Dustinasas Yazılan: [ -> ]Bizim yazdıklarımız sana o kadar dokunmuşki bunları yazma gereği duymuşsun.Siz yenildiğinizde ne diyorsunuz ? Biz sizi 6-0 yenmiştik. Arada bir fark yok kardeşim , GALATASARAY size fazla dokunmuş!

6-0dan bu yana kaç kez yendinizde 6-0 dedik?

Sezonun ilk yarısını hatırlamıorsun galiba _?
derbi maçından önce ortamı germek için çok iyi bi konu açmışınız tebrik ediyorum sonra millet kapışınca hakaretler havada uçuşuyo Smile
(03-17-2012 04:02 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]derbi maçından önce ortamı germek için çok iyi bi konu açmışınız tebrik ediyorum sonra millet kapışınca hakaretler havada uçuşuyo Smile

Haklısın kardes , korku sarmış bunları ! Smile
(03-17-2012 04:02 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]derbi maçından önce ortamı germek için çok iyi bi konu açmışınız tebrik ediyorum sonra millet kapışınca hakaretler havada uçuşuyo Smile

(03-17-2012 04:08 PM)Dustinasas Yazılan: [ -> ]

yav kardeş korkudan felan değil bende galatasaraylıyım ama ne gerek var şimdi tartışmaya akşam maçı izleyelim sonra tartışalım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler