Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Simgeleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Görünmüyordu Patch'den önceye kadar Patch bekledim görünür diye hiç kimsenin clan Sembolunu göremiyorum sorun nedir Oyunu Sildim Yukledim Check Files yaptım Farkı Metod'lar lazım.
Bilgisayarının War Rock klasöründe herhangi bir dosya eksik olabilir. Oyunu bilgisayarından tamamen kaldırman gerekiyor. Bunu yapman için Google amcaya bazı sorular sormalısın. Örn; bir dosyayı bilgisayardan tamamen kaldırma vb.

NOT: Klan simgeleri hala düzelmiyorsa diğer güncellemeyi beklemelisin.
(03-16-2012 11:26 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bilgisayarının War Rock klasöründe herhangi bir dosya eksik olabilir. Oyunu bilgisayarından tamamen kaldırman gerekiyor. Bunu yapman için Google amcaya bazı sorular sormalısın. Örn; bir dosyayı bilgisayardan tamamen kaldırma vb.

uninstall yapınca kendini imha ediyor
Tamamda unistall yapınca tum dosyalar gidiyor zaten pek dosya kalmıyor
istediğin o değil mi?
(03-16-2012 11:28 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(03-16-2012 11:26 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bilgisayarının War Rock klasöründe herhangi bir dosya eksik olabilir. Oyunu bilgisayarından tamamen kaldırman gerekiyor. Bunu yapman için Google amcaya bazı sorular sormalısın. Örn; bir dosyayı bilgisayardan tamamen kaldırma vb.

Hmm, o zaman diğer güncellemeyi beklemekten başka yapabileceğin bi' şey yok.
(03-16-2012 11:56 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(03-16-2012 11:28 PM)Star Yazılan: [ -> ]

Hmm, o zaman diğer güncellemeyi beklemekten başka yapabileceğin bi' şey yok.

Bu guncelleme 1 ay sonra geldi diğeri Allah Kerim

TaTy

1-) Aşağıdaki dosyayı indir.
2-) Oyunun Kurulu olduğu klasöre gir
3-) Örneğin : D:\Program Files\GamersFirst\War Rock\texture\Avata
4-) İndirdiğin '' Avata '' klasörünün içindekileri varolan '' Avata '' klasörünün içindekilerle değiştir.

Link : http://s2.dosya.tc/server10/lZjMaq/Avata.rar.html
PHP Kod:
http://s2.dosya.tc/server10/lZjMaq/Avata.rar.html 

Not: Oyun bende D:\ Diskine kurulu sen hangi diske kurulu ise oraya kopyalayacaksın.Varolan dosyaların üzerine yazacaksın '' Kopyala ve Değiştir ''

Erdem Döşer

Bendede kendi clan simgem görünmüyor ama başkalarınınkini görebiliyorum
Referans Adresler