03-16-2012, 11:24 PM
Görünmüyordu Patch'den önceye kadar Patch bekledim görünür diye hiç kimsenin clan Sembolunu göremiyorum sorun nedir Oyunu Sildim Yukledim Check Files yaptım Farkı Metod'lar lazım.
(03-16-2012 11:26 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bilgisayarının War Rock klasöründe herhangi bir dosya eksik olabilir. Oyunu bilgisayarından tamamen kaldırman gerekiyor. Bunu yapman için Google amcaya bazı sorular sormalısın. Örn; bir dosyayı bilgisayardan tamamen kaldırma vb.
NOT: Klan simgeleri hala düzelmiyorsa diğer güncellemeyi beklemelisin.
(03-16-2012 11:28 PM)Star Yazılan: [ -> ](03-16-2012 11:26 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bilgisayarının War Rock klasöründe herhangi bir dosya eksik olabilir. Oyunu bilgisayarından tamamen kaldırman gerekiyor. Bunu yapman için Google amcaya bazı sorular sormalısın. Örn; bir dosyayı bilgisayardan tamamen kaldırma vb.
uninstall yapınca kendini imha ediyor
(03-16-2012 11:56 PM)Volkan Yazılan: [ -> ](03-16-2012 11:28 PM)Star Yazılan: [ -> ](03-16-2012 11:26 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bilgisayarının War Rock klasöründe herhangi bir dosya eksik olabilir. Oyunu bilgisayarından tamamen kaldırman gerekiyor. Bunu yapman için Google amcaya bazı sorular sormalısın. Örn; bir dosyayı bilgisayardan tamamen kaldırma vb.
uninstall yapınca kendini imha ediyor
Hmm, o zaman diğer güncellemeyi beklemekten başka yapabileceğin bi' şey yok.
http://s2.dosya.tc/server10/lZjMaq/Avata.rar.html