Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Now 1 Total 7 Size "0 mb"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
4,5 saattir uğraşıyorum lütfen yardım edin bana. Patch atarken bir süre sonra bu yazı çıkıyor. Total 7 diyor , sanki daha atacak bir şeyler varmış gibi gösteriyor ama size "0mb" diyor. Dolayısıyla Game start gelmiyor.
Virüs programını kapat ve yeniden yükle.
Önce check files yapmayı dene, olmadıysa warrockun bulunduğu klasörün içindeki wrupdater dan yükle. O da olmadıysa yine aynı klasördeki version dosyasını notepad ile aç bunları yapıştır
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 54
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

yine olmadıysa rakamları birer düşürerek yeniden patch atmasını sağla. Ayrıca virüs programı dosyalardan herhangi birini karantinaya almış olabilir.
(03-16-2012 11:26 PM)Star Yazılan: [ -> ]Önce check files yapmayı dene, olmadıysa warrockun bulunduğu klasörün içindeki wrupdater dan yükle. O da olmadıysa yine aynı klasördeki version dosyasını notepad ile aç bunları yapıştır
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 54
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

yine olmadıysa rakamları birer düşürerek yeniden patch atmasını sağla. Ayrıca virüs programı dosyalardan herhangi birini karantinaya almış olabilir.
Version dosyasında değişiklik yapmama izin vermiyor pc.
(03-16-2012 11:30 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]
(03-16-2012 11:26 PM)Star Yazılan: [ -> ]Önce check files yapmayı dene, olmadıysa warrockun bulunduğu klasörün içindeki wrupdater dan yükle. O da olmadıysa yine aynı klasördeki version dosyasını notepad ile aç bunları yapıştır
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 54
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Version dosyasında değişiklik yapmama izin vermiyor pc.

alt kullanıcıdan girmişsin büyük ihtimal, admin hesabına geçmen lazım
Gene de olmadı bende denedim, ama update'ten sonra warrock.exe hatası veriyor bu seferde
Virüs programını kapatıp denedin mi?

Erdem Döşer

Beyler hepiniz arkadaşa yanlış çözüm yolu söylemişsiniz Modeme Reset bunun kesin çözümü benimde başıma gelmişti bir kaç kere
Referans Adresler