Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarFace Sniper Rehberi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Sniperden biraz Bahsetmek istiyorum.

Sniperın tek kötü yanı yakından saldırılardır fakat echo(2.silah) ile bu dezavantaj giderilebilir.
Yakın saldırılarda elinizde awm(Sniper Silahı) varsa reflexiniz çok kuvvetli olmalı düşmanınız kayabilir oynaşabilir =) vb..
Zaten bu sınıf ortalıkta pek gezinmemeli sniperın işi yüksek yerlere veya görünmiycek yerlere pusup düşmanlarını
öldürmektir.
Uzun mesafelerde çok iyi atıcılardır.Genellikle sabit konumdan ateş ederler.Suikastçı olarakda adlandırılır.

Silah olarak Z84 SNR yi tercih ediyorum fakat ACR SPR de iyidir seçim sizin dediğim gibi gizli yerlerde bulunmalıdır.
Silahları tek atmadığından en az 2 vuruş fakat head atarsanız tek gider bu yüzden Namluyu(Aimi) Kafa hizasında bekletilmelidir.
Zırh,Ayakkabı gibi kıyafetleri levelinize göre tercih edin Sniper bu kadardır gerisi sizin bileğinize kalmış
Co-op da ise Sniperlar pek lazım olmaz fakat alırsanız geride durmalısınız ve ilerideki botları öldürmelisiniz ilerden
giderseniz birazcık deli işi olur Big Grin
hmm Güzel. Teşekkürler Clandaş Smile
Savaş oyunlarının geneli aynı karakter olduğu için sniper biraz tecrübe biraz refleks işi bence Smile
Sırada Benim Engineer var : )
(03-16-2012 10:06 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Savaş oyunlarının geneli aynı karakter olduğu için sniper biraz tecrübe biraz refleks işi bence Smile

Aynen öyle arkadaşım =) Sniper beceri işidir =)
en iyisi ACR SNR bence atışında tepmesi daha az ve damage fazla
refleks değilde daha çok zamanlama.Birbirlerine yakın şeyler ancak zamanlama daha önemli sniper branşında.
(03-16-2012 10:32 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]refleks değilde daha çok zamanlama.Birbirlerine yakın şeyler ancak zamanlama daha önemli sniper branşında.

Ama BU Oyunda Refleks Daha Önemli.
(03-16-2012 10:35 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]
(03-16-2012 10:32 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]refleks değilde daha çok zamanlama.Birbirlerine yakın şeyler ancak zamanlama daha önemli sniper branşında.

Yazdıklarımı tekrar oku sniper da diyorum.
(03-16-2012 10:42 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]
(03-16-2012 10:35 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]

Yazdıklarımı tekrar oku sniper da diyorum.

@UnDeaD refleks çok daha önemlidir .haa zamanlama önemsiz diye birşey demiyorum fakat zamanlama kaybında refleks öne çıkar bunu unutma =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler