Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Strong Man Satışı ile İlgili [ Kesin Bilgi]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forumda 30.000 defa konu açılmaması, ve olur olmaz kişilerin üyeleri yanlış bilgilendirmemesi için açık ve net şekilde 1 kez konu açıyorum.

Lütfen kulaklarınızı açın ve ciddi bir şekilde okuyun, olur olmaz yanlış bilgiler vermeyin.

Aldığınız Paket İçerisinden

-30 günlük GOLD PREMIUM geliyor.
Gold premium size markette %20 indirim, oyun içerisinde üyelere özel silahları almanızı ve gold premium'a özel %50 oyun içi exp up sağlıyor. 5. sloth itemi gelmese bile premiumun kendi özelliğinde 5. sloth özelliği var, bu sebepten ötürü 5. sloth silahınızı sıkıntısız kullanabiliyorsunuz.
-90 k dinar - (gold premium 55k dinar vermeyecek! )
-M202A1 Silahı 30 günlük, ve 30 günlük Javelin

-Gold Premium ( RED MP5K, SUPER MASTER, 55K VERMEYECEK! )

İLGİLİ KONUYA BURADAN!!!!
ulaşabilirsiniz.

"The Gold Premium includes in this Package comes with the following:

30 Days Gold Premium along with 50% EXP & 20% Discount for purchases in Marketplace. "
Bu da Maximus'un sözünden alıntıdır.
Eminmisin arkadaş ?
Emin değil gibi bir halim mi var Smile
Çok sert Smile
Çok agresifsin lan Smile
O kadar sert değilim Smile Malum siz üyelerimizin iyiliği için Tongue
(03-16-2012 06:26 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]O kadar sert değilim Smile Malum siz üyelerimizin iyiliği için Tongue

millet almıs gelmiyor diyor sen geliyor diyorsun cok ortada kaldım Big Grin Ss.gif
Dostum admin yalan söyleyecek değil ya Smile Gelmezse ulaşın bana öm ile ticket hazırlayım yollayın halledin Smile
Gelmedi Smile Aldım ne itemler nede GOLD Geldi Smile G1 gitti
Dear War Rock Customer Support Team,

5 minutes ago, i bought Strong Man Package but my items did not added to my account. I want your team to solve this issue asap.

Thanks for all.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler