Arkadaşlar 400G1'e 90K Dinar + Gold premium diyor (Premium Only) Olarak + Javeliin + M202A1 Burdaki gold premium nedir acaba anlamadım ben normal Premiummu ?
gold premium sanırım 5. slot ve exupları yok
Exp up vermeyen gold premium saçmaki premiumun anlamı kalmaz sadece sarı çizgimi

Açıklamadan anladığım şuki ;Gold premium geliyor fakat %50 ex arttırmıyor bide super master ve mp5k gelmiyor.90 k dinar + 5 slot ve M202A1 Flash Launcher (regular edition)+javalin geliyor
sanırsam bide cephanelikte premıumlu esyaları açıyor
bir kaç konu okudum güçlü adam paketi aldığında 5 slot gelmiyor diyorlar 5.slot gelirse ben alırım 4-5 tane exp artırıcı zaten dinarla alınırkende almıyordum
(03-16-2012 05:50 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]bir kaç konu okudum güçlü adam paketi aldığında 5 slot gelmiyor diyorlar 5.slot gelirse ben alırım 4-5 tane exp artırıcı zaten dinarla alınırkende almıyordum
%50 premium exp gelmeyince nasıl kasıcaksın acaba

Bence alın 90k geliyor 22 sini 5.slota varsin 8 lira ya kim gold alıyor ?

Ya arkadaşlar tmp retail alan arkadaş yok mu aranızda ?
Premium aldığınızda gelen 55 k dinar, mp5k red, 5. sloth ve super master gelmiyor.
Gold prenin pazar içi indiriminden,
ve %50 exp bonusundan yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca 5. sloth itemi gelmese bile prenin kendi 5. sloth özelliği olduğu için 5. sloth olmasa bile kullanabiliyorsunuz.
Tmp retailde gelen gold premium'un aynısı.
Her gelen itemi farklı anlıyorsunuz çok şaşıyorum gerçekten. Adamlar sadece sarı çizgi olsun diye gold premium koyarlar mı sizce akıl mantık var.
Bu da ilgisiz ve bilmeden yorum yapan arkadaşlara gelsin. Bilmeden ağzınızı açmayın lütfen. Herkese yanlış bilgi vermek hoşunuza gidiyor galiba
"The Gold Premium includes in this Package comes with the following:
30 Days Gold Premium along with 50% EXP & 20% Discount for purchases in Marketplace. "
http://forums.gamersfirst.com/topic/2646...ge__st__40