(03-15-2012 10:30 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 10:23 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Hiç kimsede sorun olduğunu sanmıyorum.Sen gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorsan kimde ve neden olduğunu sen açıkla.
Hocam 2 saatten beri orgazm lafına taktın. Bir tek sen savunuyorsun çirkin olduğunu. Başka kimse takmadı lafa o kadar. Demek ki sorun bir tek sende. Benim hala anlamadığım neresi çirkin,neresi ayıp olduğu ?
Yine döndük dolaştık aynı yere geldik.Dilimde tüy bitti bak ben orgazm lafının çirkin veya ayıp olduğunu söylemiyorum.Cümle içindeki kullanımının çirkin olduğunu söylüyorum.
En basit hali bu inşallah bu seferinde anlarsın.
Yahu şimdi bu adamın mantığına göre Posta gazetesinin Haydar Dümenin köşesi yüzünden çoktan kapatılması hatta dava edilmesi lazımdı... Bi orgazm lafı yüzünden ne iğrençleşmek kaldı ne seviyesizlik. Senin verdiğin şu tepkiyi heralde sadece 13-14 yaşındaki kız çocukları verir ayıptı iğrençti filan diye... Seni gören adam hiç küfür etmiyo sanır. Oyunda lag olduğunda görmek isterim tepkilerini...
Bu arada o lafa takan ben değilim sadece çirkin bir laf olduğunu söyledim ve siz "Pireyi deve" yaptınız.
(03-15-2012 10:33 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 10:30 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 10:23 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Hiç kimsede sorun olduğunu sanmıyorum.Sen gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorsan kimde ve neden olduğunu sen açıkla.
Hocam 2 saatten beri orgazm lafına taktın. Bir tek sen savunuyorsun çirkin olduğunu. Başka kimse takmadı lafa o kadar. Demek ki sorun bir tek sende. Benim hala anlamadığım neresi çirkin,neresi ayıp olduğu ?
Yine döndük dolaştık aynı yere geldik.Dilimde tüy bitti bak ben orgazm lafının çirkin veya ayıp olduğunu söylemiyorum.Cümle içindeki kullanımının çirkin olduğunu söylüyorum.
Heee anlamadım. Sen hatunlar lafına takıldın her halde tamam düzeltiyorum. 'Ayak üstü orgazm oldu bayanlar'
(03-15-2012 10:33 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Yahu şimdi bu adamın mantığına göre Posta gazetesinin Haydar Dümenin köşesi yüzünden çoktan kapatılması hatta dava edilmesi lazımdı... Bi orgazm lafı yüzünden ne iğrençleşmek kaldı ne seviyesizlik. Senin verdiğin şu tepkiyi heralde sadece 13-14 yaşındaki kız çocukları verir ayıptı iğrençti filan diye... Seni gören adam hiç küfür etmiyo sanır. Oyunda lag olduğunda görmek isterim tepkilerini...
herkeste aynı şey var, anlamak istemiyorsunuz.Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.Ayrıca oyunda eskiden küfür ederdim evet ama lag olduğunda hiç bir zaman küfür etmedim en azından oyuna son başladığımdan beri.
off, bu sonsuza kadar sürebilir. Sanırım ben anlatamayacağım. Anlamamazlıktan gelemk ne kadarda kolay bir yol.
İyi geceler bi dahada mesaj atmam bu konuya
(03-15-2012 10:43 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 10:33 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 10:30 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 10:23 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Hiç kimsede sorun olduğunu sanmıyorum.Sen gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorsan kimde ve neden olduğunu sen açıkla.
Heee anlamadım. Sen hatunlar lafına takıldın her halde tamam düzeltiyorum. 'Ayak üstü orgazm oldu bayanlar'
Al işte nereye getirdin lafı.
Sen demedin mi cümlede yanlışlık var diye. Bende düzelttim arkadaşım. Yoksa ayak üstü değilde, 'gider ayak' mı olması gerekiyor ?
başlarım tartışmanıza!
-- sinan, sen ben ordayız. erkekler yerine adriana lima,megan fox, jessica alba ve alessandra var. ne yaparık soruyorum hatta bir diyalog yaz

NOT: videoyu seyretmedim.
Beyler kişinin görüşlerine saygılı olun. Bi kelimenin insana ne arz ettiği kişiye göre değişir.
Tartışmayı uzatmanın manası yok. Rahatsız olan çıkar konudan.
(03-15-2012 10:49 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]başlarım tartışmanıza!
-- sinan, sen ben ordayız. erkekler yerine adriana lima,megan fox, jessica alba ve alessandra var. ne yaparık soruyorum hatta bir diyalog yaz 
NOT: videoyu seyretmedim.
İçeri almazlar