Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft Oynayanlar Gelsin!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler. Minecraft Oynayalım Beraber ?
Serveri Olan varsa Beraber Bi Kaç El Atalım ?
Düzenlendi... Konunun tamamını bold yazmak yasaktır... FORUM KURALLARIna bir göz at Wink
Server açık varsa senin oynayak Big Grin
Bilgisayarımda bir sorun var. Düzeldiği zaman açabilirim.
(03-15-2012 07:56 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bilgisayarımda bir sorun var. Düzeldiği zaman açabilirim.

Berat sen minecraft ı sıkılmadan oynayan kişilerdensen senle oynayalım Survival falan oynarız güzel olur yada gamemode açıp binalar yaparız benim bir arkadaşımda var oda oynuyo minecraft ı Smile
(03-15-2012 08:07 PM)İnanç M. Yazılan: [ -> ]
(03-15-2012 07:56 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bilgisayarımda bir sorun var. Düzeldiği zaman açabilirim.

Berat sen minecraft ı sıkılmadan oynayan kişilerdensen senle oynayalım Survival falan oynarız güzel olur yada gamemode açıp binalar yaparız benim bir arkadaşımda var oda oynuyo minecraft ı Smile

Survival'da açabilirim veya kendi building'lerimin olduğu server'ı açarım.
Beyler işte serveri olan varsa oynıyak..
Sıkıltım patlicam Ss.gif
Berat facebook'tan niye cevap vermiyorsun lan yaz gelince göstercem sana
ben açarım minecraft server'ı dicem ama orjinal olduğu halde başkaları server'a giremiyor Ss.gif
kardeşim ne facebooku server kurun geliyim .s
(03-15-2012 08:09 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(03-15-2012 08:07 PM)İnanç M. Yazılan: [ -> ]

Survival'da açabilirim veya kendi building'lerimin olduğu server'ı açarım.

Server kur sen Survival oynayalım senle odun yumruklarız DOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler