Arkadaşlar bazı forum sitelerinde resimler imzalar gözükmüyor bunun nedeni nedir bir program yüklüyorduk hatırlamıyorum Adobe Flash Player yükledim düzelmedi.
Video yüklemenin Adobe Flash Playerla alakası olmaması lazım Flash Player izlememize yaramıyor mu ?
(03-15-2012 07:11 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Video yüklemenin Adobe Flash Playerla alakası olmaması lazım Flash Player izlememize yaramıyor mu ?
Bir fikrim yok valla aklıma geldi denedim.
Video için java diye hatırlıyorum ama olmayadabilir

Flash player videolar için yükleniyor. Resimlerin görünmediğini ilk senden duyuyorum

(03-15-2012 07:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Flash player videolar için yükleniyor. Resimlerin görünmediğini ilk senden duyuyorum 
Sinan diğer warrock forumlarında imzalar gözükmüyor.
Adobe Flash Player videolar içindir. Onun dışında resimler görünmüyor ise DNS ayarını değiştirmeni öneriyorum. Nereden bağlandığında önemlidir. İş yeri, net kafe vb. yerlerde internet hızından dolayı resimler görünmeyebilir.
(03-15-2012 08:29 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (03-15-2012 07:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Flash player videolar için yükleniyor. Resimlerin görünmediğini ilk senden duyuyorum 
Sinan diğer warrock forumlarında imzalar gözükmüyor.
Kapalıda ondan sadece sende gözükmüyor bizde de gözükmüyor ama şuan açık hepsinde