Beyler yakın zamanda sahip olduğum 8 mpbs/sınırsız paketi kapattıracağım. Ev telefonu yok haliyle arada bakmak için Operatörlerin sağladığı 3G internet paketlerinden almayı düşünüyorum Vınn, Vodem gibi.
Bu konuda daha önce kullanıp tecrübeli olanlar,hoşuna giden veya pişman olanlar, bilgi sahibi olanlar hangi markayı önerdiğinizi sebepleriyle birlikte yazabilir misiniz ?
Alma bence adamı kanser ederler, kotayı aşarsın üstüne dünya kadar para alırlar. İnterneti yavaştır bir siteye girmesi uzun sürer
Zenginsen al diyebilirim

Alma bencede.Git doping al .Ondan ev telefonunun olmasınada gerek yok hem.Vınn da kotayı aştığında acayip geçiriyolar.Ben TİM de çalıştım 2 ay 2,500 TL fatura gördüm adam kotayı aşmış

Kimi yerde çekmemesi sıkıntı yaratıyor, kendi şahsi fikrim olumsuz.
(03-15-2012 06:21 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Alma bencede.Git doping al .Ondan ev telefonunun olmasınada gerek yok hem.Vınn da kotayı aştığında acayip geçiriyolar.Ben TİM de çalıştım 2 ay 2,500 TL fatura gördüm adam kotayı aşmış 
Bulunduğum şehirde daha önce bayisini görmedim Dopingin.
Kesinlikle alma bence çok yavaş.
Vınn da sınırsız pakette var 50 55 lira bir şey.
(03-15-2012 06:50 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Vınn da sınırsız pakette var 50 55 lira bir şey.
Onu alacağına ttnetin telefonla birlikte sınırsız 65 TL olanını alsın daha hızlıdır yani.
paran bolsa Hasan alabilirsin he bu arada kafayı da yersin internetin yavaşlığından