Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sony Vegas'la uğraşanlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrock'u oynamasamda forumu güncel olarak takip etmeye çalışıyorum ve Sony Vegas'ta WarRock için video yapan arkadaşları görüyorum.Renklerde sıkıntı yaşadıkları her hallerinden belli oluyor.Bunu bilen vardır belki aralarında ama bilmeyenler için hazırlıyayım dedim. YANLIŞ ANLAŞILMASIN MAGIC BULLET LOOK SUITE ILE AYNI DEGILDIR.
Vereceğim linkteki programı indirip kurucaksınız ve daha sonra dersini paylaşıcam izleyip yaparsanız kendinize tek tıkta çok kolay uygun renkler bulabilirsiniz.Renklerin hepsi hazırdır yabancı sitelerden olsun çoğu yerden bu renkleri arayıp buldum.Eminim beğeniceksiniz.Birde program bazı ekran kartlarını desteklemiyor galiba hata alabilirsiniz onun için bir çözüm yok şuanlık umarım başarılı olursunuz Smile
Buyrun bu program ve renklerin içinde bulunduğu dosyanın linki kendimde bulunan bütün renkleri attım arkadaşlar; Rar pass : preidesign
http://speedy.sh/BFhru/Renkler-ve-Program-WTR.rar
Buyrun buda ders; Umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşlar İyi Forumlar...
çakaall facete yaptıklarınıda biliyoruz Big Grin
Teşekkürler.
Laptop ta kasıyor video çekmek o yüzden masaüstü nde çektikten sonra atacağım laptop a yapacam. Sağol gardaşşş
Düzenlendi... Konunun tamamı bold,italic yada renkli yazılamaz... Aklında bulunsun Wink
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Smile
(03-15-2012 03:34 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... Konunun tamamı bold,italic yada renkli yazılamaz... Aklında bulunsun Wink
Yazarım aklımın bir köşesine Smile
Bunları araştırmaya pek vaktim olmuyor.Link falan vermişsin sağolasın Volkan, işime yarıyor Smile
(03-19-2012 03:24 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Bunları araştırmaya pek vaktim olmuyor.Link falan vermişsin sağolasın Volkan, işime yarıyor Smile

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana mustafa Smile Senden çok daha iyi videolar bekliyorum Wink
Referans Adresler