beyler hesabım durduk yere ban yedi ama ben tıcket atıcam tıcket atılmıyor sen to mil tıkılıyorum donuyor arkdasımda denedi benim hesabımda tıcket gıtmıyor napıcam bılmıyorum nasıl tıcket atabaılrım normal tıcket atmaya bılıyorum baska hesabımla yaptım aynısnı gıttı ama dier charımda gitmıyor sebesiz yere ban yedim yardımlarınızı beklıyorum bu arada gamefirst gene banlamaya basladı herkeseı yavastan banlıyor isyancıkmasın diye
Forumda ticket ornekleri var ve banlanan charinla ticket atamassin onun icin premium olan bi arkadasinin charinla atman gerekiyor..
ama beyler benım bu charın 3ncu banyıyısı 1ncinde oyun herkesı banlamıstı 2 sindede oyunun hatasydı açtılar 3 de onların ama açarlarmı bılmıyorum açmaslars da bırakıtrım oyunu ben bu oyuna guvenrek para yatıryamıcakmıyım beylerya fams ret cektım tmp falan butun par çöp bende artık ona gore davaranırım charımı açmaslarsa bırakrım oyunu zaten bırakıcam hesap açılsın satıcam bırakıcam warrockun cıvıgı cektı artık zevkde vermıyor zaten buarda mehmet kardes yardımn ıcın teskurler
Bırak Gitsin , Ben Bıraktım

Forumda Vakit Geçirmeye Devam Ediyorum ama .
belki yazım hatalarını ticketında da yapmışsındır. Lütüfen