Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son nefes ol bana Beşiktaş'ım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
00:48, masada rakı, aklımda Beşiktaş. Gözkapaklarım direnci zorlasa da, aklımda semt var, Kazan var, İnönü var, çArşı var.

Rahat uyuyabilmek amacıyla içtiğim rakı birden keder rakısı oluverdi geceme. Duyduğum aşktır. Eski sevgiliye not olsun: hiçbir zaman seni Beşiktaş kadar sevmedim. Gelecekteki sevgiliye de not olsun: seni hiçbir zaman Beşiktaş kadar sevemeyeceğim.

İçime çektiğim her sigara dumanı 1 ton gibi, o derece zorluyor bedeni. Şu saatlerde bu kadar durgunsam, hasmım dahi karşıma çıksa şu an, ona hiçbir şey yapmayacaksam, sebebi rakı ve Beşiktaş'tır. Uğruna gözümü kırpmadan canımı vereceğim ve uğrunda yaşadığım tek şey ise: Beşiktaş'tır.

Beşiktaş beni genç yaşta öldür!

http://youtu.be/y7aTqMxyI0M
Şanlı Beşiktaş'ım benim.! Seni bir günlük değil,bir ömürlük seviyoruz.
KAYBOLAN BİR ÖMRÜN YAMACINDAYIZ SEVİYORUZ KOMALARDAYIZ
Beşiktaşım.
Beşiktaş;Sana yemin olsun bitmeyecek sevdam mezarımda bile.
Zor ama inşallah tur atlar
(03-15-2012 01:53 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]00:48, masada rakı, aklımda Beşiktaş. Gözkapaklarım direnci zorlasa da, aklımda semt var, Kazan var, İnönü var, çArşı var.

Rahat uyuyabilmek amacıyla içtiğim rakı birden keder rakısı oluverdi geceme. Duyduğum aşktır. Eski sevgiliye not olsun: hiçbir zaman seni Beşiktaş kadar sevmedim. Gelecekteki sevgiliye de not olsun: seni hiçbir zaman Beşiktaş kadar sevemeyeceğim.

İçime çektiğim her sigara dumanı 1 ton gibi, o derece zorluyor bedeni. Şu saatlerde bu kadar durgunsam, hasmım dahi karşıma çıksa şu an, ona hiçbir şey yapmayacaksam, sebebi rakı ve Beşiktaş'tır. Uğruna gözümü kırpmadan canımı vereceğim ve uğrunda yaşadığım tek şey ise: Beşiktaş'tır.

Beşiktaş beni genç yaşta öldür!

http://youtu.be/y7aTqMxyI0M

Beşiktaş, başarılarıyla sonsuza kadar taraftarlarına ve Türk Milleti'ne heyecanı ve gururu yaşatacaktır. Sigara ve alkolü azaltmanızı, mutlu ve daha fazla yaşamanızı, Beşiktaş'ın başarılarını "Dünya gözüyle" daha fazla görmeniz için kendinize daha fazla fırsat tanımanızı temenni ediyorum.
Referans Adresler