Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WARFACE ONLİNE !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 36376056.jpg]

Crytek oyunculara 2010 yılında bir sürpriz yapmış ve CryEngine 3 oyun motoru ile geliştirdiği online FPS oyununu duyurmuştu. CryEngine 3 motoruyla geliştirdiği bu oyunun tabi ücretsiz olması da tadından yenmez bir duruma getirmişti.

Oyun en başlarda Asya ülkelerinde çıkacağı duyurulmuştu. Ama böyle bir oyuna böyle bir kısıtlama getirilemezdi tabi ki de. 2011 yılının son aylarında Crytek tarafından bir açıklama daha yapıldı ve oyunun batı ülkelerine ve tabi ki Türkiye’ye çıkacağı belirtildi. CryEngine 3 oyun motoruyla yapılan harika grafiklere sahipleri oyunları biliyorsunuzdur. Crysis olsun, Crysis 2 olsun hepsi iyi bir makine isteyen oyunlardı ve tabi ki Warface oyununda böyle olacağı sanılıyordu. Ancak Yerli kardeşlerin yaptığı açıklamada oyunun internet cafelerde bile oynanabilir halde olacağını belirttiler.
Oyunun 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını biliyoruz. Oyunun şu ana dek birçok videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı. Bu videolardan ve ekran görüntülerinden bizi nasıl bir oyunun beklediği az çok belli oluyor.

[Resim: 38779213.jpg]

Oyunda iki farklı sunucu çeşidi bulunmaktadır. Biri PvE diğeri PvP. Bunlar ne? diye soranları görüyorum .
PvE; Açılımı Player versus Environment’dir. Yani oyuncunun çevreye karşı oynaması demektir. Buna COOP Moduda Diyebiliriz. Oyunda 5 Arkadaşımızla Ekip Kurarak Coop Görevleri Oynamak Mümkün
PvP; Player versus Player’dır yani oyuncuya karşı oyuncu. Karşınızda gerçek bir oyuncu vardır ve ne yapcağı belli değildir. Gerçek rakiplere karşı savaşırsınız.

Evet, belki de bir oyunu diğerlerinden ayıran en büyük özelliklerinden biridir oyundaki aksiyonlar. Warface’de de bu aksiyonlardan bol bol mevcut. Mesela takım arkadaşınızdan biriyle yüksek bir duvara onun sayesinde tırmanabilir, yaralanıp yere düştüğünüzde tabancanızı çekip savaşa devam edebilirsiniz.

WARFACE CLASS TRAİLER ;

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

WARFACE BETA KENDİ GAMEPLAY VİDEOM.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Minimum ;
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
İşlemci:Intel/AMD dual-core 2.0 GHz
RAM: XP için 1Gb Win7 için 1.5 GB
Ekran Kartı: GeForce8600 GT 256MB /ATI(AMD)Radeon X1950 256MB
HDD: 6gb Boş Alan

--------------------------
Maximum:
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
İşlemci:Intel Core2Duo™ E6-series / Athlon64 X2 6400+
RAM:2GB ve üzeri
Ekran Kartı:GeForce9600GT 512MB /
AMD Radeon HD 4830 512MB
HDD:6GB boş Alan.
SINIFLAR ;
ASSAULT;
Otomatik Tüfek Taşır. Takım Arkadaşına Mermi Yardımı Yapar.
[Resim: ZEKXu.jpg]

MEDİC;
SHOTGUN(POMPALI) Silah Taşır. Ölen Arkadaşlarını Canlandırır. Yaralıları Tedavi Eder.
[Resim: CK9mE.jpg]

ENGINEER;
Hafif makineli Tüfek Taşır. Claymore Mayını ile Ölümcül bir Class haline dönüşebilriler. Ek Olarak Takım arkadaşının zırhını tamir edebilir.
[Resim: ZV5wI.jpg]

SNIPER:
Uzun Namlulu Keskin nişancı Tüfeği Taşır.Takımına Önemli Desteklerde Bulunur;
[Resim: r4HYL.jpg]

CLAN SİSTEMİ
Clanımızın ADI: *1881-1938*
Oyunda Clan Sistemi Mevcut. oyundaki Clanımızdan Görüntü ;
[Resim: RLUV9.jpg]
warrock u andırıyor tam sürüm ne zaman çıkacak
2012 ilk Çeyreği. 1 Aya kadar Çıkması BEkleniyor.
NOT: OYUN TAMAMEN TÜRKÇE OLACAKTIR. CRYSİS 2 KALİTESİNDE. SESLERE KADAR HERŞEY TÜRKÇE.
bana key gelseydi bende oyniyicaktimda gelmediki
Sistem Özellikleri ?
Çok iyi ya varsa pin verir misin Smile
(03-15-2012 01:37 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Çok iyi ya varsa pin verir misin Smile

Adam dalga geçiyor pin felan vermiyor mete bulursan ÖM at başlarız 2'miz + hangi TS'desin söyle geleyim
Sistem Özellikleri Eklendi.
(03-15-2012 01:40 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(03-15-2012 01:37 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Çok iyi ya varsa pin verir misin Smile

Adam dalga geçiyor pin felan vermiyor mete bulursan ÖM at başlarız 2'miz + hangi TS'desin söyle geleyim

hmm. oyunun Betasında Yaklaşık 22 Türkvar. HEpsinede key ben Verdim.

BU resimde Clanımdakiler. 22 key arasında en iyi oynayanalrı clana aldım. key verdiği felan yok deme. nick'i 1994 olan arkadaş WTR den.
[Resim: RLUV9.jpg]
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler