Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilişim dünyasından bu seneki şiddet olayları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Herkes gerçek yaşamla sanal alemdeki yaşantıyı ayırt edemiyor. Oyuna kendisini kaptırmış birisi bıcakla saldırıyor ve Myspace’de kavga neticesinde AK47’ler konuşuyor.

Yeni yılın henüz başında olduğumuz halde sanal alem bağlantılı birçok şiddet olayı baş gösterdi. İşte bunlardan bazıları:

[Resim: 30rmq9c.jpg]

1. İnternet yasağı ölüme neden oldu

Romanya'da yaşayan 17 yaşında bir genç, üvey annesini bıçaklayarak öldürdüğü için akıl hastahanesine kapatıldı. Sebebi ise gencin Counter Strike başında çok vakit geçirdiği için üvey annenin internet bağlantısını kapatması imiş. Habere göre, genç olaydan sonra bir internet kafeye giderek oyununa devam etmiş.

[Resim: 9iv6nm.jpg]

2. Playstation için çıkan kavgada bıçak kullanıldı

İtalya'da yaşayan bir genç babasının ensesine bıçak sapladığı için tutuklandı. Habere göre kavga FIFA 2009 oyunundaki taktiğin nasıl olması gerektiği tartışması sonucunda ortaya çıkmış.

3. Myspace’den silaha

Cleveland’da 13 yaşındaki iki gencin sayfalarında birbirlerine laf atmasıyla başlayan olayda, kızlardan birinin kuzeni diğer kızın evini basarak AK47 taramalısıyla kurşun yağmuruna tutmuş. Saldırıya uğrayan kız kulağından yaralanmış. Saldırgan ve kuzeni öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanmış.

[Resim: 2ag6b0x.png]

4. Twitter kavgası ölümle sonuçlandı

New York’da hemşirelik okuyan bir adam silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Sebebi bir kadın olan kavganın başlama yeri ise Twitter.

5. Ağır bilgisayarın yol açtığı ölüm

Avustralya’da üzerine 200 kiloluk bir bilgisayarın düşmesi neticesinde bir adam hayatını kaybetti. Olay esnasında adam yüksek bir rafdan bilgisayarı indirmeye çalışıyormuş.

bizimkiler kapattı 1 ay iyi de oldu tavsiye ederim vücudum bile şekillendi..
(02-24-2010 10:18 PM)0msima Yazılan: [ -> ]bizimkiler kapattı 1 ay iyi de oldu tavsiye ederim vücudum bile şekillendi..

Dozunu kaçırmassan insan gibi oynamaya devam Smile)
(02-24-2010 10:21 PM)İzmir-Orçun Yazılan: [ -> ]
(02-24-2010 10:18 PM)0msima Yazılan: [ -> ]bizimkiler kapattı 1 ay iyi de oldu tavsiye ederim vücudum bile şekillendi..

Dozunu kaçırmassan insan gibi oynamaya devam Smile)

Big Grin şu aralar iş ile ilgili bir siteyle ilgileniyorum oynu azalttımda vallahi 6 pack bile oldu kilo verince oynamadan.
6 pack = [Resim: 6-pack-abs.jpg]
İnsanların bunları yapabilecek dereceye kadar gelmelerini aklım almıyor. Çok tuhaf ya Ss.gif
valla bende türk kası var feci Big Grin
(02-24-2010 10:26 PM)HaSanCBR Yazılan: [ -> ]İnsanların bunları yapabilecek dereceye kadar gelmelerini aklım almıyor. Çok tuhaf ya Ss.gif

Aynen çok tuhaf..
Nası yaparlar böyle şeyleri ya adam annesını babasını öldürüyor Ss.gif
Diyecek laf yok bu dingilimutlakarmutlara =D
Referans Adresler