Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sony Vegas denemesi :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öylesine çektim video çekmek 2 dk mı aldı,
Çok amatör bir şekilde yaptım Smile Öğreniyorum yavaş yavaş.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Teşekkürler.
Ahh ahh resimler üzerinde yapabiliyorum bunu video çekince bunları da deneyeceğim.
Böyle görüntüyü nasıl yaptın tarif eder misin ö.m den veya buradan.
(03-14-2012 11:04 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ahh ahh resimler üzerinde yapabiliyorum bunu video çekince bunları da deneyeceğim.

Nasıl tarif edeceğimi inan bilmiyorum karıştırarak bir şeyler yaptım
daha iyilerini yaparım inş. victory.gif
(03-14-2012 11:06 PM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]
(03-14-2012 11:04 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ahh ahh resimler üzerinde yapabiliyorum bunu video çekince bunları da deneyeceğim.

Nasıl tarif edeceğimi inan bilmiyorum karıştırarak bir şeyler yaptım
daha iyilerini yaparım inş. victory.gif

Başarılarının devamı bekleriz. Smile
sen video çekmeyi bir kenara koy hatta flash ammo m14 bir sil şimdiye kadar kastığın o çarı 5sene boyunca öğrendiklerini bir video da izle .?

adamları tarıyorsun kaçarken ani bilen çekmek aklına gelmiyor ve ölüyorsun shift le sağ sola takla atma cabası içindesin ...

hehe fail...

video gelince idare eder diyelim ilk defa denemiş sin sonuç olarak ...
Renk konusunda forumdanda sony vegasla uğraşan varsa hertürlü yardımı yapabilirim hazır renklerimi atıp tek bir tıkta istediğiniz mape uygun renk bulabilirsiniz
(03-15-2012 01:42 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]sen video çekmeyi bir kenara koy hatta flash ammo m14 bir sil şimdiye kadar kastığın o çarı 5sene boyunca öğrendiklerini bir video da izle .?

adamları tarıyorsun kaçarken ani bilen çekmek aklına gelmiyor ve ölüyorsun shift le sağ sola takla atma cabası içindesin ...

hehe fail...

Nasıl kasıp kasmadığım seni ilgilendirmez, sonuçta bir program kullanmayı öğreniyorum, He bu arada.

- Benim kasam Pc Overclack yapak be ya kasmasın.

Durumun içler acısı.
(03-15-2012 01:08 PM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]
(03-15-2012 01:42 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]sen video çekmeyi bir kenara koy hatta flash ammo m14 bir sil şimdiye kadar kastığın o çarı 5sene boyunca öğrendiklerini bir video da izle .?

hehe fail...

Nasıl kasıp kasmadığım seni ilgilendirmez, sonuçta bir program kullanmayı öğreniyorum, He bu arada.

- Benim kasam Pc Overclack yapak be ya kasmasın.

Durumun içler acısı.

benim yazdığım mesaj bakın ve verdiği cevap okuyun kardeşime okuttum cocuk 3 gündür aklına geldikçe sövüyor

benim ovc kısmına gelelim . benim pc çok kötü kasmayı götürecek şekilde yaptım ve kasmadan warrock oynayabiliyorum hadi diyelim bende ovc pc kasıyor diye yaptım
sen i7 ovc yapıp anlatan dallama sığır yavrusu değil misin i7 ovc fail ya

durumun içler acısı derken ?

kimin durumu içler acısı bir bak otur düşün düşüne biliyorsan tabi

ben senin nasıl level kastığını veya neler yapıp level atladığından bahsetmedim
ben senin 5 sene boyunca oynadığın şu oyunda 16 tılık odaya girdiğinde karşındaki adamı vuramayıp ani çekmek den aciz olduğunu vurguladım yani
5 sene boyunca ammo m14 flash arkasına saklanan sen tosba bana çıkıp da durumun içler acısı yazamasın
git warrock verdiğin parayla bir spor a falan git belki insana benzersin azda olsa sosyalleşip insanlara karşı nasıl cevap vereceğini öğrenirsin
Referans Adresler