Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kuponlarınızı Harcayın!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

Askerler,

Oyun içi Kupon Değiştirme Gişe sistemini beğendiğinizi umut ediyoruz

Hatırlatmak isteriz ki, suanki Kuponlar bir sonraki bakımda kaldırılacaktır.( 15 Mart 2012-PDT olarak planlandı) Eğer halen kullanılmamış olan Kuponlariniz bulunmakta ise kazandığınız tüm kuponlar silinecektir.

Bu yüzden, Kuponlarinizi Ürün/silah alımı için kullanmaya acele edin!

http://forums.gamersfirst.com/topic/2642...rme-giesi/
Bakımdan sonra neler olucak yeni olarak şu kill event biticekmi artık ne kadar yapsakta vermiyor pink silah
yeni patchle neler gelicek? yazsan Big Grin map cart curt?
Cart curt bir şeyler gelir işte Metehan büyük bir şey gelmez benim tahminim Smile
bana verebilirsiniz kuponlarınızı Smile
Kasma sorunu giderilmezse bu oyun oynanmaz.

Erdem Döşer

Sonunda Patch gelecek sanırım patch gelsinde şu clan resmim görünsün 1 aydır clan resmi olmadığından oyuncu alamıyorum clana . Gelmeyen oyuncuları da hala anlamış değilim resim içinmi geliyorlar yoksa ortam , gırgır , şamata , oyun oynamak için mi Big Grin
(03-14-2012 08:01 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Bakımdan sonra neler olucak yeni olarak şu kill event biticekmi artık ne kadar yapsakta vermiyor pink silah

veriyor . 30 günden fazla olduğu zaman gelmiyor. eğer 19 günü varsa 29 a tamamlıyor.
Bilgi için teşekkürler iyiki foruma kaydolmuşum geçenkinde tüm cuponlar silinmişti artık haberim oluyo sayenizde
Teşekkürler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler