Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çift Ekran Kartı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben Stronghold 3 oynunu yüklemiştim . Sonra '' failed to initialize engine ''
diye bir hata çıktı bende internetten araştırma yaptım ve bunun leptoplarda çift ekran kartı olduğundan dolayı kaynaklandığını öğrendim birini devre dışı bıraktım . Oyun açıldı ama bu şekilde diğer oyunlar kasıyordu bende düzeltmek istedim . Ama tekrar etkinleştirme için baktığımda orada bulamadım . Acaba ben yanlışlıkla kaldıra mı bastım onu düşünüyorum . Bunu düzeltmenin yolu var mı ?

[Resim: 3j82f.jpg][/url]
bilgisayarının modeline göre driverını bulup kuracaksın düzelicek
(03-14-2012 07:09 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]bilgisayarının modeline göre driverını bulup kuracaksın düzelicek

Bilgisayarın modeline göre demişsin de ona nereden bakabilirim ? Dxdiag'da zaten bir tek İntel'i görüyorum .
önce bi görüntü bağdaştırıcılarına sağ tıkla donanım değişiklerini tara de gelmezse laptopun altında yazar modeli ona uygun driverı laptopun üreticisinin sitesinden bulup indiricez kurunca gelicektir geri
Silmene gerek yoktu oyna sag tıklayıp nvidia ekran kartıyla calıstır secenegi var zaten.Sistem geri yuklemeyi dene bi.
(03-14-2012 08:50 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Silmene gerek yoktu oyna sag tıklayıp nvidia ekran kartıyla calıstır secenegi var zaten.Sistem geri yuklemeyi dene bi.

Zaten bilerek silmedim orada devre dışı bırak ile kaldır alt alta bende dalgınlıkla herhalde kaldıra bastım ve nvidia ekran kartıyla çalıştırı bulamadım yok öyle bir şey sanırım bende .
Laptobu ters çevir altındaki yazılardan laptobun modelini bul sonrasını biliyosun zaten driver falan Smile
Leptopun modelini buldum girdim oraya iki tane AMD yüksek çözünürlüklü grafik sürücüsü vardı ikisinide indirdim denedim ama yine olmadı eğer bilen biri varsa nasıl yapacağımı anlatabilir mi ? Bir de İntel HD Grafik sürücüsü var bi de onu deneyeceğim .
Referans Adresler