Arkadaşlar bu ttnet de sanırım 2 tl farklamı ne ödeyerek 8mbite geçebiliyormusuz.Bu kampanyada kaç gb kota aşımında hız düşüyor ve bu kampanya kaç ay geçerli ?Ayrıca böyle bir kampanya veya önerebileceğiniz kampanyalar varmı ?
15 GB olunca hız düşüyor.Evet 2 tl fark ödüyerek geçiyorsunuz.Kampanyanın belli bir ay sınırı yok.Ayrıca bu tarifeye geçince geri 1 mb e dönme şansın olmuyor.
Bu arada 47 TL gelmeyebiliyor arada 53 kitliyorlar

(02-24-2010 10:06 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]15 GB olunca hız düşüyor.Evet 2 tl fark ödüyerek geçiyorsunuz.Kampanyanın belli bir ay sınırı yok.Ayrıca bu tarifeye geçince geri 1 mb e dönme şansın olmuyor.
Aradğıım cevap buydu.Teşekkür ederim.
Bu arada santralle olan uzaklığa göreymiş yani dB lere göre bu dB sinyalini nasıl öğrenebilirim ?
(02-24-2010 10:13 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Fark eden birşey yok,eskiden 7000'e yakın donloud hızım vardı.Şimdi 1700'e düşürdüler ttnet altyapıyı hazırlamadan bu işe kalkışınca hatırlarsanız birkaç önce netler kopup duruyordu.
Müşteri hizmetlerini aradım dalga geçer gibi cevaplar vermeye başladılar.Doğruları söyleyip şunu diyemiyorlar alt yapıyı hazırlamadan millete 8mb verdik şimdi sistem çökmek üzere diye hızı düşürdük diyemiyorlar..!
Aynen katılıyorum. Benim diyeceklerimde bunlardı.
benim 4mb cıkıyordu 2 gün önce fark ettim 1700 düşmüş

ttnet müşteri hizmetlerini aradım dns ayarlarınızı otomatik al yapın dedi yaptım ama hala aynı durumda devam ediyor
ben her zaman diyorum ttnet iyicene saçmaladı artık özelleştiğindenmidir nedir?
Bencede ttnet in altyapısı istanbulun altyapısından bile kötü ben önce sınırsıza geçtim sonra 8 megabit e çıkarttım ama 15 gb olayı kötü oluyo ben her ay hiç yoksa 30-40 gb yapıyorum bide hafta sonu oturuyorum sadece yani 1 ay full girsem ne olacak acaba

ttnet full bana hizmet verirdi ^^
5,64 le bağlanıyordum bende şuan test ettim yükselmiş 6,46ya

Türk Telekom evin 500m ilerisinde