Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Athletico Madrid'i bekliyoruz!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: An5ZWyCCMAIYYVp.jpg]
Sizin rekor kırılmadı yine. adamım

Bayern 7'de kaldı... Big Grin
(03-14-2012 11:23 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Sizin rekor kırılmadı yine. adamım

Bayern 7'de kaldı... Big Grin

Biz ne kadar buyuk bir takimiz birader. Yenilsek bile tarih yaziyoruz, yensek dahi tarih yaziyoruz. Yenilgilerle dalga gecen BuRi gibi 'oglanlar' onu pohpohlayanla birlikte sofra kurup egosunu doyuran insanlardan farki yok cok net.
Yazık size... adamım

[Resim: gEnpJ.png]

[Resim: 1Rtgn.png]

[Resim: Anc_6mCCAAAZkL_.jpg:large]
Asıl size yazık ulan, hatta şunu söyleyeyim size acıyorum.

Anzak Askerlerinin üzerine Fenerbahçe Şehitleri yazmak, acizliğin ve bilinçsiz taraftarlığın en büyük göstergelerinden olsa gerek. dskghdsg.

[Resim: sdadwu.jpg]
(03-14-2012 02:24 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Asıl size yazık ulan, hatta şunu söyleyeyim size acıyorum.

Anzak Askerlerinin üzerine Fenerbahçe Şehitleri yazmak, acizliğin ve bilinçsiz taraftarlığın en büyük göstergelerinden olsa gerek. dskghdsg.

[Resim: sdadwu.jpg]

O arkadaşın yaptığı bilgisizlik oluyor.

Sizin ki ise çaresizlik...

Yazık size... adamım

6 oluyor, 7 oluyor ama 8 olmuyor... adamım
1 kişinin yaptığını bilmem kaç milyon fenerbahçelinin üstüne yıkıyorsunuz bende size acıyorum yazık adamım
(03-14-2012 01:38 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Yazık size... adamım

[Resim: gEnpJ.png]

[Resim: 1Rtgn.png]

[Resim: Anc_6mCCAAAZkL_.jpg:large]

bunlarda harbi beyin yok Smile
Bu beyni kuşa taksan ters uçar Smile
bizim 8-0 yenildigimiz dogrudur, sizin ise Slavia Prag'a 12 - 0 yenildiginiz de dogrudur. Sevinmek icin sevmedik, en nihayetin de. Iyi gun taraftari da degiliz. En kotu ihtimal 8-0 degil, 30-0 olsa bile daha bi yuksek sesle Besiktas diye bagiracagimiz da dogrudur. Cumhuriyet icinde cumhuriyet kuran oglanlara cevap yaziyorum ya, kendime aciyorum.
bizim 8-0 yenildigimiz dogrudur, sizin ise Slavia Prag'a 12 - 0 yenildiginiz de dogrudur. Sevinmek icin sevmedik, en nihayetin de. Iyi gun taraftari da degiliz. En kotu ihtimal 8-0 degil, 30-0 olsa bile daha bi yuksek sesle Besiktas diye bagiracagimiz da dogrudur. Cumhuriyet icinde cumhuriyet kuran oglanlara cevap yaziyorum ya, kendime aciyorum.
Yahu 1921 de olmuş bitmiş maç neyi tartışıyorsunuz ki?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler