Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Resident Evil?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Filminin müptelası oldum.Hele bir sahne varki son filminde 50 kere izledim.Harika bir 5 film oldu Ölümcül deney (Resident evil).Bunun oyunuda var ilk defa oynıyıcamda almayı düşünüyorum hem filmleri hem oyununu oynamış olanlardan yorum alabilirmiyim hangi oyununu alıyım 1-2-3-5-6 ?
Tecrübeli olanlar yorum atarsa sevinirim.Ayrıca o sevdiğim sahneye BURAYA TIKLIYARAK ulaşabilirsiniz.Video hakkındada oyun hakkındada yorum alıyım lütfen Tongue

beyfendi
En son geleni berbat bi alıp oynadım ama iç açıcı değil. En son oyunu öyle ise gerisini düşünemiyorum Smile
Indir torrentle..
Biraz Matrix ' e Benzemiş Sahneler Ama Gayet Başarılı Efektler Var Filmi Çıktımı , Çıkmadımı Bilmiyorum Fakat İzleyeceğim Kesin Smile Videoyu Tam İzledimde Yeni Farkettim Bu Afterlife ' mış Smile Unutmuşum Smile
Son filmi sinemada izledim filmin başı saçma geldi sonradan hoşuma gitti
Oyunu pek güzel değil diye duydum ama indir ve bak belki beğenirsin sen
Oyun süper hem playsatitonda oynadım hemde bilgisiyarda 4ve5. serilerini bitirdim bence güzel hatta filimi bile var mutlaka izleyin reesiden evi 6 da çıkıyomuş mutlaka alıcam ve size tavsiye ederim ölümcül deney...
Gayet güzel film zombi filmlerinde ön sıralarda benim için.
tüm seriyi bir kaç kez izledim.En güzeli 3.süydü onu kaç kere ızledıgımı hatırlamıyorum Big Grin Big Grin
ozaman sen the walking dead diye bi dizi var onu izle Big Grin

burdan izleyebilirsin http://www.dizimag.com/the-walking-dead
(03-14-2012 12:05 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Son filmi sinemada izledim filmin başı saçma geldi sonradan hoşuma gitti

Saçma değil sen o kadar kadın nerden geldin dedin demi? önceki filmlerini seyret anlarsın Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler