Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 'Kimler Çevrimiçi' Sorunu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-13-2012 01:52 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Büyük ihtimalle aynı zamanlara denk gelmişiz, bundan sonra olmaması gerekiyor.
Bu arada fb chat olayını halettim bilginize.

5 Dakika önce oldu bu olay. Smile Ve özellikle benim laptop'umda oluyor.
Cache'ni temizler misin rica etsem, böyle birşeyin olmaması gerekiyor.

Başka bu tarzda hata alan arkadaşlar var mı ?
(03-13-2012 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Kaan bende sana bir şey demek istiyorum arada sırada oluyor bende hatta hiç foruma girmediğim gün bile olabiliyor. Google Chrome den kısayol yaptım tıklıyorum Domain yazıyor site yerinde foruma giremiyorum genel sorun olabilir mi acaba

Bendede oluyordu hem telde hem pcde çerezleri geçmişi vs. sil tarayıcıya reset at geçiyor en azından ben öyle yapıyorum
Mesajların arasındaki o boşluk muhtemelen forumun yapılandırılıyor olmasından kaynaklanıyor.
(03-13-2012 06:48 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(03-13-2012 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Kaan bende sana bir şey demek istiyorum arada sırada oluyor bende hatta hiç foruma girmediğim gün bile olabiliyor. Google Chrome den kısayol yaptım tıklıyorum Domain yazıyor site yerinde foruma giremiyorum genel sorun olabilir mi acaba

Bendede oluyordu hem telde hem pcde çerezleri geçmişi vs. sil tarayıcıya reset at geçiyor en azından ben öyle yapıyorum

Teşekkürler mete.
Bu chat bugünde sapıttı düzgün çalışıyordu gene bozuldu :/
Evet bende yine çevrimiçi 0 Sad
Chat sorunu ve mesaj arası boşluk sorunu devam ediyor.
Bendede vardı bikaç gündür... Halada aynı Sad

[Resim: 4665inciz7388617.png]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler