İspanyolların 'Boğa Güreşi' hezimetine karşılık açılmış bir pankart, ben de çok gereksiz buluyorum. çArşı olarak buna en güzel cevabı vermek için Dewe Erol bi' pankart yaptı. Dillere destan bi' pankart. Yönetimden alınan parayla 3D gösteriler yapacak paramız yok belki. Fakat, çArşı arasında toplanılan parayla alınan beyaz kumaşın üstüne spraylarimizi konuşturduğumuz bi' stilimiz var.
Bunun dışında, diyeceksiniz ki, boğa güreşi sana göre hezimet ise, 'Kurban Bayramı' hakkında ne diyeceksin? Hiçbir şey söylemem, susarım sadece.
(03-12-2012 11:54 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Uğur bende bugün Facebook'ta Beşiktaş'ın bir sayfasında görmüştüm bunu. Çok beğenmiştim ve gerçekten çok anlamlı bir pankart.
(03-12-2012 11:54 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Uğur bende bugün Facebook'ta Beşiktaş'ın bir sayfasında görmüştüm bunu. Çok beğenmiştim ve gerçekten çok anlamlı bir pankart.
Ben direkt Forza Beşiktaş'tan aldım Şafak.
Ben senden önce gördüm ama.
Bak, Serdar Adalı aday olmayacağını açıkladı. Camia olarak zor günler geçiriyoruz be Şafak.