Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arabam gelmiş bulunmakta :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Hayırlı olsun abi.Allah kaza bela vermesin. bide alkollü araç kullanma Big Grin
Beyler adamın 4yıllık sevgilisi var aklını almayın adamın bende babamla para biriktirmeye başladım seneye rcz alıcaz yarışamazsın len benle Big Grin
baba hayırlı olsun yalnız sözünü unutmazsan dalarım saa kayseriye gelicem didiydin gelde sana bi mantı yediriyim Big Grin Sucuk! yediriyim pastırma yediriyim Big Grin
Gelecem Mete Big Grin Sözüm var yazın gelebilirim. Sinan sana da uğrayacağım =D
(03-12-2012 08:29 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Gelecem Mete Big Grin Sözüm var yazın gelebilirim. Sinan sana da uğrayacağım =D

Aman eksik kalma zaten Big GrinBig GrinDOST

Bu arada Mete bize mantı yok mu len Can Sucuk ! yesin mantıları ben yicem Big GrinBig Grin
hacı sucukta! güzeldir istedikçe istiyorsun Big Grin sonra yeter diye çığlığı basıyorsun Big Grin ya ciddi olmak gerekirse mantı zor sucuk! gibi değil mantıyı sana yollarım -mangır dahilinde- nasıl yapılacağını bilmezsin kıvamını tutturamazsın ama sucuk! isterseniz banka kartı açtırdığımda en kral şahin sucuk ve pastırmalarından gönderirim neyse milletin canı çekmesin benim bile ağzımın suyu aktı Big Grin
(03-12-2012 09:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]hacı sucukta! güzeldir istedikçe istiyorsun Big Grin sonra yeter diye çığlığı basıyorsun Big Grin ya ciddi olmak gerekirse mantı zor sucuk! gibi değil mantıyı sana yollarım -mangır dahilinde- nasıl yapılacağını bilmezsin kıvamını tutturamazsın ama sucuk! isterseniz banka kartı açtırdığımda en kral şahin sucuk ve pastırmalarından gönderirim neyse milletin canı çekmesin benim bile ağzımın suyu aktı Big Grin

başyazıcıyız hocam biz Big Grin sucuk pastırmaları süperdir kayseriye her gittiğimde 2-3 kilo getiririm Big Grin
Volkswagen alacaksan, neden Scirocco almıyorsun Can'ım benim?
(03-12-2012 09:34 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Volkswagen alacaksan, neden Scirocco almıyorsun Can'ım benim?

VW kendi sitesinde fiyatına 27.100,00 EUR + 834,00 TL diyor 1.4 122 beygire, euroyuda 2.09 tl almış, yaklaşık olarak 60.000 tlye geliyor. Bence pahalı ya alt tarafı bir yerden bir yere gitmek için kullanılan bir şeye. Belki özel işlerinide halledersin bilmem orasını Smile
(03-12-2012 09:34 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Volkswagen alacaksan, neden Scirocco almıyorsun Can'ım benim?

Çaktırma Can ağır fakir dsadsadadsdasdasdsaadsdas Big GrinBig Grin
Uğur düşündüm de çok pahalıya geldi hacı 66.000 e falan geliyordu biraz uçtu Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler