Saints row u ilk defa oynuyorum, oyunu oynarken oto save veya manuel save yapmıyor.Bu yüzden oyunu her kapadığımda en baştan başlıyorum.
Öncelikle oyunu D:\ Dizinine kurdum.Sistem özelliklerim:
Intel Pentium Dual CPU E2160 1.80 ghz, 32 bit işlemci
Geforce gts 250 1 GB ekran kartı,
2 GB Ram
Lütfen bir çözüm önerin internette araştırdım ama tam anlayamadım.Bir çok kişide bu sorun var bu arada.
Alzaymır olmuş bilgisayarın. Tedavi görmesi gerekiyor acilen.
(03-08-2012 09:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Alzaymır olmuş bilgisayarın. Tedavi görmesi gerekiyor acilen.
suni teneffüs öneriyorum

Başta zorunlu olarak yapman gereken görevenler var. Onları bitirmeden saveliyorsan olabilir. Onun dışında bende bilmiyorum yaşamadım o sorunu.
Sorunun kendisini anladım ancak çözemiyorum.Crack yaptıktan sonra oyunu oynayamıyordum internetten araştırdım steam_api.dll dosyasını atmadım.Oyun çalıştı ancak bu dosyayı sildiğimden save yapamıyorum.
Sinan, Bana save dosyasının olduğu dizini söyleyip oradaki save dosyasını bana atabilir misin ? Belkide bu sorunu çözer üstüne manuel save yapmayı denerim.
(03-09-2012 07:41 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Sorunun kendisini anladım ancak çözemiyorum.Crack yaptıktan sonra oyunu oynayamıyordum internetten araştırdım steam_api.dll dosyasını atmadım.Oyun çalıştı ancak bu dosyayı sildiğimden save yapamıyorum.
Sinan, Bana save dosyasının olduğu dizini söyleyip oradaki save dosyasını bana atabilir misin ? Belkide bu sorunu çözer üstüne manuel save yapmayı denerim.
oda olmuyor
(04-27-2013 06:42 AM)asdfgasdfg Yazılan: [ -> ] (03-09-2012 07:41 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Sorunun kendisini anladım ancak çözemiyorum.Crack yaptıktan sonra oyunu oynayamıyordum internetten araştırdım steam_api.dll dosyasını atmadım.Oyun çalıştı ancak bu dosyayı sildiğimden save yapamıyorum.
oda olmuyor
ooh hortlar hortlat <3