Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saints Row: The Third [SAVE SORUNU]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Saints row u ilk defa oynuyorum, oyunu oynarken oto save veya manuel save yapmıyor.Bu yüzden oyunu her kapadığımda en baştan başlıyorum.

Öncelikle oyunu D:\ Dizinine kurdum.Sistem özelliklerim:

Intel Pentium Dual CPU E2160 1.80 ghz, 32 bit işlemci
Geforce gts 250 1 GB ekran kartı,
2 GB Ram

Lütfen bir çözüm önerin internette araştırdım ama tam anlayamadım.Bir çok kişide bu sorun var bu arada.
Alzaymır olmuş bilgisayarın. Tedavi görmesi gerekiyor acilen.
(03-08-2012 09:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Alzaymır olmuş bilgisayarın. Tedavi görmesi gerekiyor acilen.

suni teneffüs öneriyorum Big Grin
(03-08-2012 09:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Alzaymır olmuş bilgisayarın. Tedavi görmesi gerekiyor acilen.

(03-08-2012 09:27 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]

suni teneffüs öneriyorum Big Grin

Normal şartlarda komik olabilirdi ama oyuna en baştan başladığımdan sinir bozucu geliyor Smile Smile Big Grin
Başta zorunlu olarak yapman gereken görevenler var. Onları bitirmeden saveliyorsan olabilir. Onun dışında bende bilmiyorum yaşamadım o sorunu.
Sorunun kendisini anladım ancak çözemiyorum.Crack yaptıktan sonra oyunu oynayamıyordum internetten araştırdım steam_api.dll dosyasını atmadım.Oyun çalıştı ancak bu dosyayı sildiğimden save yapamıyorum.
Sinan, Bana save dosyasının olduğu dizini söyleyip oradaki save dosyasını bana atabilir misin ? Belkide bu sorunu çözer üstüne manuel save yapmayı denerim.
(03-09-2012 07:41 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Sorunun kendisini anladım ancak çözemiyorum.Crack yaptıktan sonra oyunu oynayamıyordum internetten araştırdım steam_api.dll dosyasını atmadım.Oyun çalıştı ancak bu dosyayı sildiğimden save yapamıyorum.
Sinan, Bana save dosyasının olduğu dizini söyleyip oradaki save dosyasını bana atabilir misin ? Belkide bu sorunu çözer üstüne manuel save yapmayı denerim.

oda olmuyor
(04-27-2013 06:42 AM)asdfgasdfg Yazılan: [ -> ]
(03-09-2012 07:41 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Sorunun kendisini anladım ancak çözemiyorum.Crack yaptıktan sonra oyunu oynayamıyordum internetten araştırdım steam_api.dll dosyasını atmadım.Oyun çalıştı ancak bu dosyayı sildiğimden save yapamıyorum.

oda olmuyor

ooh hortlar hortlat <3
Referans Adresler