Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crytek, "Warface" Kapalı Beta Alımları Başladı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Crytek'in CryEngine 3 kullanan ücretsiz oyunu Warface için kapalı beta alımları başladı.

[Resim: VH5bx.jpg]

Kapalı beta'ya katılma şansı için tek gereken bir e-posta adresi. http://www.warface.com adresinden e-posta adresinizi ve istediğiniz kullanıcı adını girmeniz yetiyor.

Eğer kapalı beta'ya seçilirseniz, Crytek size bunu e-posta yoluyla bildirecek.

Oyundaki karakter sınıflarının tanıtıldığı video;

tamamı online mı?
sanırım online bir oyun ben kayıt oldum bakalım ne olacak mail gelecek herhalde birşeyler
Denenebilir ama sarmayacaktır beni yine: D
e-postamı yazdıktan sonra bu geldi. Bi çeviriri verin Big Grin

Your username is now reserved, and only YOU will be able to access it when Warface goes live!

Warface is currently in development and by reserving your username, you will now also receive updates on Warface, and when you will have the chance to get hands on.

See you on the battlefield!

Warface Team

--

You are receiving this email because your email address was registered at warface.com, if this was not done by you then please ignore this mail and the account name and registration of your email address will expire. For further support please contact warface@gface.com
İsmin rezerve edilmiş. Oyun aktif olduğunda katılma şansını elde edecekmişsin.
(03-08-2012 06:32 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]tamamı online mı?

Sanırım.

(03-08-2012 07:56 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]İsmin rezerve edilmiş. Oyun aktif olduğunda katılma şansını elde edecekmişsin.

Emin misin ? Bana da geldi o mail ama oto cevap gibime geldi ?
Öyle yazıyor Eray yalanım yok Big Grin
(03-08-2012 08:07 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Öyle yazıyor Eray yalanım yok Big Grin

O zaman yaşadık Big Grin
o cevap banada geldi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler