Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ps3'mü xbox360'mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tabiki Ps3 Kardeşim Sorumu Bu bir kere oyun bakımından çok rahat edersin sen sen ol ps3 Big Grin Ben xbox aldım grafikleri güzel ps3 ten biraz daha iyi ama emin ol ps3 ü oyun arşivi olarak geçemez Big Grin
(03-08-2012 05:20 PM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]Tabiki Ps3 Kardeşim Sorumu Bu bir kere oyun bakımından çok rahat edersin sen sen ol ps3 Big Grin Ben xbox aldım grafikleri güzel ps3 ten biraz daha iyi ama emin ol ps3 ü oyun arşivi olarak geçemez Big Grin

xbox aldım baboş Smile xbox istiyodum ama aklımda soru işaretleri vardı sadece bide atakan dünyada isim yapmış bütün oyunlar zaten xbox için de oyun yapıyor büyük bi kısmı onlarda yeter mesela mw3 olsun pes 2012 olsun yarış oyunlarının bi kısmı yeter Smile
Hayırlı olsun diyelim ayrıca fight night champion şiddetle tavsiye ederim boks seviyorsan
Mübarek olsun Patron Big Grin Gelirim bi ara oynamaya
(03-08-2012 05:48 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Mübarek olsun Patron Big Grin Gelirim bi ara oynamaya

saol deyzemin evladı gel bakalım Big Grin
(03-08-2012 05:42 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun diyelim ayrıca fight night champion şiddetle tavsiye ederim boks seviyorsan
saol dostum bakacam Smile
fight night champion oynuyosan multi atak dostum Big Grin
Forza Motorsport al madem xbox almısın
(03-08-2012 06:07 PM)ANTUORG Yazılan: [ -> ]fight night champion oynuyosan multi atak dostum Big Grin

Konsol olsa seve seve oynardım ama malesef fight serisini baştan beri takip ediyorum ps3 cafelerde Smile ama yakında inşallah alıcam
(03-08-2012 06:46 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Forza Motorsport al madem xbox almısın

formula 1 yokmudur ya Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler