Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: klan avatarı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selam arkadaslar ben klan kurdum fakat avatarım degişmedi daha dogrusu frumdaki avatar kabul edildi

[Resim: 39vxf.jpg]

ama oyunda eski olanı gözüküyor

[Resim: 39vu8.jpg] ne yapmam lazım acaba
Check files yap ve tekrar oyuna gir olcaktir..
Anatolian Tigers clanının avatarıydı Smile
(03-07-2012 08:47 PM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Check files yap ve tekrar oyuna gir olcaktir..

yaptım olmadı (check files) modemin baglantısını kesitim tamamen oyunu kapattım bu degilmi demek istedigin olmadı ama yine esi avatar (sildigim halde o avatar silinmiş durumda ) yine o cıkıyor
(03-07-2012 09:51 PM)(^._.^) Yazılan: [ -> ]
(03-07-2012 08:47 PM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Check files yap ve tekrar oyuna gir olcaktir..

yaptım olmadı (check files) modemin baglantısını kesitim tamamen oyunu kapattım bu degilmi demek istedigin olmadı ama yine esi avatar (sildigim halde o avatar silinmiş durumda ) yine o cıkıyor

yok kardeş modemle alakası yok oyunu açarken game start a basıyoruzya onun altında yazar check files ona basacan
(03-07-2012 09:55 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(03-07-2012 09:51 PM)(^._.^) Yazılan: [ -> ]

yok kardeş modemle alakası yok oyunu açarken game start a basıyoruzya onun altında yazar check files ona basacan

saol kardes yaptım ama yine aynı nasıl yapacazz pff
(03-07-2012 08:54 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Anatolian Tigers clanının avatarıydı Smile

anatolia başkaydı Big Grin
Klan avatarını ne zaman değiştirdin? 1-2 gün içinde mi? Eğer öyle ise muhtemelen henüz gözden geçirilmemiştir. Araştır, bu sorun seninle alakalı ise bi' şeyler yapmaya çalışırız. Seninle alakalı değil ise ticket atman şart.
kardesim klan avatarı kabul edilmiş 15 minute sonra dedi gelen resim sildigim eski resim konuyu okuyun öyle cevap verin lütfen
O zaman sorun senden kaynaklanıyor. Aynı sorun bende de vardı, sonradan nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Muhtemelen bir dosya var, onu tekrardan indiriyorsun. İsmi aklımda değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler