Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun tavsiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu aralar warrocktan ve diğer silahlı oyunlardan (wolfteam , combat v.b) acayip sıkılmış durumdayım okul zaten bir yandan sıkıyor. Şu oyunu oyna stres atarsın dediğiniz oyun var mı ? Online'da olabilir ama vurmalı olmasın Smile. Daha çok knight tarzı ama daha kolay öğrenebileceğim bir oyun. Teşekkürler iyi forumlar.
c9 çıkacaktı burak bi baksana millet harıl harıl onu bekliyodu bende indirecem şimdi
Avalon yada lol deneyebilirsin. hoş ama kısa süreli oyun oldukları için söylüyorum. Bu arada okul sınavlar hiç bitmez. Sıkılsan da boşa. Yüksek lisans bitti kitap yazdık hala okuyoruz daha doktara var Smile
(03-07-2012 08:40 PM)nurettinhoca Yazılan: [ -> ]Avalon yada lol deneyebilirsin. hoş ama kısa süreli oyun oldukları için söylüyorum. Bu arada okul sınavlar hiç bitmez. Sıkılsan da boşa. Yüksek lisans bitti kitap yazdık hala okuyoruz daha doktara var Smile

abi sen yine birşeyleri bitirmişssin biz daha üniye gidicez. SmileSmileSmile
(03-07-2012 09:04 PM)TolgaCevik Yazılan: [ -> ]
(03-07-2012 08:40 PM)nurettinhoca Yazılan: [ -> ]Avalon yada lol deneyebilirsin. hoş ama kısa süreli oyun oldukları için söylüyorum. Bu arada okul sınavlar hiç bitmez. Sıkılsan da boşa. Yüksek lisans bitti kitap yazdık hala okuyoruz daha doktara var Smile

abi sen yine birşeyleri bitirmişssin biz daha üniye gidicez. SmileSmileSmile

gitmekle bitse gene iyi ben hukuğa girdiğimde kalın kitap okuyacağımı biliyodum ama bu kadar kalın beklemiyodum bide hocaların kendi yazdıkları kitabı zorla okutması gözlük takmama neden Big Grin sağlığımı bozdu üniversite Big Grin
Konu içeriğiyle ilgili birşey değil lakin 1-20 mesaj ile korgeneral olan arkadaşlar var. Sitede bir bug mu var ?
Assassin's Creed der ve ayak alrından çekilirim ...
DEAD ISLAND OYNAYABILIRSIN Smile
Referans Adresler