Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Phishing Dikkat Edin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün daha 5dk önce paypal üzerinden mail aldım hesabınızın süresi bitiyor etkinleştirin diye tıkladığımda virüs programım bana bu uyarıyı yaptı

[Resim: zzzeb.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

ve direk araştırma yapayım dedim ne diye karşıma kısaca özet olarak bu çıktı ve koymak istedim.

Kod:
günümüzde internet kullanıcılarının %80 gibi bir kısmının artık olmazsa olmazlarından olan e-posta, internet bankacılığı, e-alışveriş gibi birçok kullanım alanları kötü niyetli internet kullanıcıları tarafından istismar edilmekte.
Örneğin kullandığınız elektronik posta servisinin giriş ekranının bir kopyası elektronik posta olarak geliyor ve bir şekilde kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmenizi istiyor. Dikkatsiz bir şekilde bilgileri verdiğinizde, sayfanın içine gizlenmiş bir kod parçası kullanıcı adınızı ve şifrenizi dolandırıcılara gönderiyor.
eler Çalınıyor?

Phishing yöntemi kullanarak bilgisayar kullanıcılarını tuzaklarına düşüren dolandırıcılar özellikle aşağıda belirtilen işlemleri çalıyorlar

1. Kredi, Debit/ATM Kart Numaraları/CVV2
2. Şifreler ve Parolalar
3. Hesap Numaraları
4. İnternet Bankacılığına Girişte Kullanılan Kullanıcı Kodu ve Şifreleri

Arkadaşlar sizde dikkat ederseniz sevinirim. En azından güvende olursunuz
YAŞASIN GİTTİ GİDİYOR Smile
Referans Adresler