Knight onlineda 52 lvl çarım var şimdilik elinde iron impact rebirth +1 var. Base kasmayı düşünüyorum hangi silah iyi gider veya bu yeterli mi
69 da en azından +8 olması gerekmektedir. Raptor veya ii olabilir.
bence hiç uğraşma koxptan geçilmiyodu oyun en son oynarken ama alıcaksan hb tercihimdir flame damagesi çok yuksek yada kombo biliyorsan avedon
Öncelikle şunu söyleyeyim ki ardream ve baselerde genelde koxplar çok oluyor.
Warrior için şahsi tercihim olabildiğince kısa silahlar. Örneğin Avedon. Daha seri combo yaparsın, bonusları da var. Tabii tek silahla iş yapamazsın takılarının da sağlam olması lazım.
Arkadaş helios gel millet paso banned oluyor Exp Premium aldım 72 Oldum Warior ama Full K0xp İle kastım ama artık bıraktım normal devam edicem sw'deki en yuksek Lv 75 Ama gold premium var onuda geçer warior'um cz'de K0xper var ama 2 tane gm full online ilk defa helios'ta gordum Paramun Brahman slotları full 7/24 kontrol exp pre demeden banned atıyorlar yeni sw'de başlayın .
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Avedonu düşünmeye başladım. Onun dışında zaten koxperdan korksaydım warrior açmazdım

warrior özen isteyen bir karakterdir oldukça sert ve sağlamdır eğer dizersen deffans,a yüklen skill pointlerden ve avedon yada hell breaker bu 2 silah herzaman iyidir. combo biliyorsan dadından yenmez warrior ama sağlam bir asasda denk gelirsen tırtıklar durur kaçarken ne kötü oluyor o hp dolmaz bas bas

vay ben özledim 80 warriorumu satınca asas kastık kronosta 81 haşa duruyor +7 kro setli bir şekilde satılıktır

Beramus. Knight Online'ın savaşları en çetin geçen server'ı idi. Orcların Weiwuer'ine karşın, Humanların Unicorn'u vardı. Kunt ve 4Bebop'a karşı, F9DeviL ve aragorn44 vardı. VampiroDeLaSangre vardı. 0000000 vardı. Ne günlerdi o günler.