Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: AUG mu, M4A1 mi? (Anket)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ekrana kağıt yapıştırıp oynayabilirim diyosan Aug al Big Grin
(03-06-2012 08:33 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ekrana kağıt yapıştırıp oynayabilirim diyosan Aug al Big Grin

Yok ben ona gerek duymuyorum, yakın mesafeden crosshair olmadan alırım. Uzak mesafe için zaten dürbün var. Smile
m4a1 iyidir
M4A1 tabiki az oynamadık az kd kasmadık Wink
6 lvl a kadar m4a1 sonra k1 Big Grin
Tabikide M4A1
Bana göre premiumsuz en iyi 3 silahtan 2'sini söylemişsin. Bence ikisini de al zaten fazla harcamayacakmışsın sorun olmaz dinar açısından. İkisi de sağlam silah. İlla biri diyorsan m4a1.
Şu an asıl hesabımda XM8, K1 Pink, M16A4, CX4Storm gibi silahlar olmasına rağmen ben M4A1 kullanıyorum. Bence M4A1 bi' arkadaşın dediği gibi kasmayan bir PC de harika oluyor ve benim PC kasmıyor, çok iyi. Zamanında fazlasıyla adam vururduk M4A1 ile. F2P silahların içinden en iyisi M4A1, o kadar. Onun dışında özel üyelik silahlarından MP7A1 vazgeçilmezimdir. Yanında bir de TMP9, ohh mis.
Kardeşim Zevkine Oynıyacaksın Madem Rpg,Mp5kSmile Çok Zevkli Oluyor Denemelisin.Smile
Eglencesine oynıcaksan AUG al , eger simdi free2play baslıyıp carı kasıcam diyosan m4a1 al Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler