Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: alısveris sitesi destek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler dealextremeden bir aparat almayı planlıyorum ama günenilirmi degilmi terettürde kaldım daha önceden bu siteden alısveris yapan varsa görüşünü bildirirse sevinirim...
clubbon,daybuyday,trendyol,morhipo,limango,bingomingo,netvarium ...Benim takip ettiklerim bunlar ve güvenilir.
Hepsiburada yı tavsiye ederim - Gittigidiyor a sakın güvenme bana kalırsa Smile Ayrıca vatan bilgisayar
Güvenilir bir alışveriş sitesi ancak,

Paypal üzerinden alışverişini yapmanı öneririm ve Kredi Kartın Paypal'da önceden onaylanmış olması gerekiyor.
(03-06-2012 01:30 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Hepsiburada yı tavsiye ederim - Gittigidiyor a sakın güvenme bana kalırsa Smile Ayrıca vatan bilgisayar

gittigidiyor da ne var?
(03-06-2012 02:36 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Güvenilir bir alışveriş sitesi ancak,

Paypal üzerinden alışverişini yapmanı öneririm ve Kredi Kartın Paypal'da önceden onaylanmış olması gerekiyor.

Tesekkur ederim galiba bir tek sen msjimin tamamini okudun
(03-06-2012 01:30 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Hepsiburada yı tavsiye ederim - Gittigidiyor a sakın güvenme bana kalırsa Smile Ayrıca vatan bilgisayar

BU ZAMANA KADAR GİTTİ GİDİYOR'DAN 5BİN LİRALIK ALIŞ VERİŞ YAPMIŞIMDIR.HİÇBİR ŞEKİLDE BİR SORUNUM OLMADI GAYET GÜVENİLİR BİR SİTE.
Referans Adresler