Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir oyun...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir oyun vardı , biz 12 - 14 yaşlarında bir çocuk karakterdik babamıza çaktırmadan görevler yapıyorduk o oyunun adı neydi arkadaşlar. Pek iyi açıklayamadım kusura bakmayında 3 - 4 sene önce oynardık hatırlayan var mı ?
babayı sinirlendirme oyununu mu diyon Big Grin
evet noel baba, kızgın baba falan Big Grin
Hayır onlar değil ya Big Grin , bu pc ' ye yüklenipte oynanıyordu bayağı güzel bir oyundu ismini unuttum of çok eğlenirdik Big Grin
mafia II mi ?
Hani ev içinde şişman bir adam var. Ona yakalanmadan evde görevler yapıyorsun, dolabın içine falan saklanıyorsun, adamı sinirlendiriyorsun. Big Grin

Heh Big Grin Aklıma gelmiyordu, birkaç siteye bakınca buldum. Eğer aradığın buysa adı " Neighbours from hell ". Smile Sıkıntı gidermek için çok harika bir oyun, bu

oyunla stres atmak aklıma gelmemişti teşekkürler Big Grin
süper can mı Big Grin
Gilbert ?

Hani şu kravatı ortadan fırlamış olan ?
Neighbours From Hell
(03-05-2012 09:24 PM)H3rmonySt0ne Yazılan: [ -> ]Hani ev içinde şişman bir adam var. Ona yakalanmadan evde görevler yapıyorsun, dolabın içine falan saklanıyorsun, adamı sinirlendiriyorsun. Big Grin

Heh Big Grin Aklıma gelmiyordu, birkaç siteye bakınca buldum. Eğer aradığın buysa adı " Neighbours from hell ". Smile Sıkıntı gidermek için çok harika bir oyun, bu

oyunla stres atmak aklıma gelmemişti teşekkürler Big Grin

Sen bir mükemmelsin çok sağol Smile Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler