Arkadaşlar clan kurdum resmimi kendim upload ediyorum fakat sonuç alamıyorum msn ye mail gelicek diyorlar fakat gelmedi. Ölçüler 50x50 doysa boyutu aşılmadı. ve kötü bir şeydeği sadece TÜRK bayrağı fakat Mailde gelmiyor oyundada gözükmüyor yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkürler.
biraz sabret elbet gelir resmi onaylamaları gerek önce.
4-5 gün bekledim daha fazla mı beklemeliyim ?
ben 3 gün bekledim sonra ticket attım 2 gün daha sonra kabul edildi sanırım ticket atınca bir özen gösteriyorlar
ben 15 gün bekledim 2 kere ticked attım olmadı

benm 3 kere kabul oldu şansımdanmıdır nedir

(03-05-2012 06:53 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]benm 3 kere kabul oldu şansımdanmıdır nedir 
Adamın torpili var beyler

yav beyler resimin kabul olması için ilk açarken seçtiğimiz resmi silmemiz gerekmiyorumu?
(03-05-2012 08:36 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]yav beyler resimin kabul olması için ilk açarken seçtiğimiz resmi silmemiz gerekmiyorumu?
yok gerekmiyor silme yani hiçbirini bende şu an 2 tane kabul edilen var duruyor istediğim zaman değiştirebiliyosun.
(03-05-2012 08:37 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ] (03-05-2012 08:36 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]yav beyler resimin kabul olması için ilk açarken seçtiğimiz resmi silmemiz gerekmiyorumu?
yok gerekmiyor silme yani hiçbirini bende şu an 2 tane kabul edilen var duruyor istediğim zaman değiştirebiliyosun.
anladım kardeş saolasın