Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Hesap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

19 level hesabım olmasına rağmen ortak olduğu için kendi başımada bir hesap açıyım dedim.Daha 1 level ama çok geliştirmek istiyorum.Kısacası konu şu :

Kullanılmamış kodunuz varsa ve verirseniz sevinirim beyfendi
Biz bir seviyeden nasıl başladıysak, siz de öyle başlayın. İlla kod falan gerekmiyor. 30K ile M4A1 ve MP5K alıp, çok fena şeyler yapabilirsin, emin ol. Smile
Ben de kendime ek olarak bir hesap açtım 8 level yaptım ama kimseden kod istemedim.
Bende yeni char açmıştım geçenlerde Aug+Colt oynuyorum diğer silahlara gerek yok açıkcası Smile
bende özlemişim 4 slotlu çarda oynamayı açtım yeni bitane aldım m4a1 desert ballistik gayet iyi oluyo tavsiye ederim.
bende açtım bitane 13 e kadar presiz getirdim sonra pre aldım Big Grin lewel yükseldikçe sevgi alamamaya başlıyo insan bilmiyorum sizde de öylemi
(03-06-2012 07:57 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]bende açtım bitane 13 e kadar presiz getirdim sonra pre aldım Big Grin lewel yükseldikçe sevgi alamamaya başlıyo insan bilmiyorum sizde de öylemi

Kesinlikle öyle bırakın 21lvlı 1 lvlda bile lvl atlayınca benim için sembolden başka bir şey ifade etmiyor. Hem zorlaşıyor hem çok zaman alıyor. Level ödülü önerimi okuyun Smile
Referans Adresler