Arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda filim yayınlandı fakat bununla ilgili pek iç açıcı haberler alamadım ben filim ilk çıktığında son matinesine giricekdim arakadaşlar erken girdi fakat filimin tarihinle gerçek dışı olduğunu söylediler Ve gitmedim izleyen beyenen veya filim hakkında görüşleri olanlar varsa sevinirim ... Tekrar bir hamle yapıp gitmek istiyorum
Hakan abi ben filme gittim bi kac hata olsada sonucta Tukiyede gelmis gecmis en guzel filmi budur...
Ben ilk tanıtımını yanılmıyorsam Sherlock Holmes yada Sümelanın Şifresine gittiğimde görmüştüm... Mükemmel görünüyordu kesin giderim demiştim ama o kadar kötü yorumlar olduki hakkında 3-4 kere davet edilmeme rağmen gitmedim... Halada gitmeyi düşünmüyorum

(03-04-2012 07:17 PM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Hakan abi ben filme gittim bi kac hata olsada sonucta Tukiyede gelmis gecmis en guzel filmi budur...
Dikkate alıcam
Ben izlemedim ama arkadaşım söyledi din i ön planda tutmuşlar filan mesela fatihe seyh bişi söylüyo adam gaza geliyo fethediyo falan filan
Öncelikle muhteşem yüzyıl gibi cinsel ağırlıklı değil arada bir kaç sahne var o kadar. Geri kalan bölümleri bence güzeldi izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum
(03-04-2012 07:19 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Ben izlemedim ama arkadaşım söyledi din i ön planda tutmuşlar filan mesela fatihe seyh bişi söylüyo adam gaza geliyo fethediyo falan filan
Bir o mezar taşını buldukları sahne vardı bir de orduyla beraber toplu namaz kılma sahnesi vardı, başka bir din unsuru görmedim ben ya da unuttum
(03-04-2012 07:17 PM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Hakan abi ben filme gittim bi kac hata olsada sonucta Tukiyede gelmis gecmis en guzel filmi budur...
Aynen hayatımda izlediğim en iyi filimdi.
Ben daha dün gittim hani bazı sahneler cidden güzel velhasıl gemileri karadan yürütme sahnesi zaten fetihin en önemli olayıdır bu sahneyi çok kısa çekmişler.. genel olarak söylersem harikaydı cidden bi kaç ufak hata olmasına rağmen git izle derim
Ben gittim.Gayet güzel.Çok az sallamasyonlar var.Fakat arkadaşımın da dediği gibi gelmiş geçmiş en güzel Türk Filmi diyebilirim.
bende daha gitmedim ama bu hafta içinde gidicem arkadaşlarım çok güzel diyor fakat bayrağı sura diken adam (adını hatırlamıyorum) ile hristiyan bir kız birlikte olmuş evlenmeden onu diyorlardı yoksa geneli çok güzelmiş. birde mehter takımı yokmuş olmamasına bende şaşırdım doğrusu.