Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: alış veriş siteleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar merhaba.Bu aralar internet üzerinden alış-verişe başladım ve baya baya araştırıyorum siteleri felan.Yeni bi site keşfettim ve arkadaşlarınızı üye yaptığınızda indirim kazanıyosunuz.Vericeğim linke tıklayıp üye olursanız bende sizin sayenizde indirim kazanıcam.Yardımcı olursanız sevinirim.Tabi bundan sizde yararlanabilirsiniz.İyi forumlar Smile
Link : https://www.netvarium.com/aykut_oren
Not:Bilgilerim kısmına girip sms onayını yapınız.Herhangi bi kontör felan gitmiyor merak etmeyin.
*Üye olan herkese 5 nv puanı veriliyor.Sizde üye olduktan sonra arkadaşlarınızı davet ederek bu puanınızı yükselte bilir alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Bunlar hikaye Big Grin
hikaye bunlar Smile
(03-04-2012 05:56 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bunlar hikaye Big Grin

(03-04-2012 06:12 PM)HACIYATMAZ Yazılan: [ -> ]hikaye bunlar Smile

Kardeşim hikaye geliyosa yorum yapmak zorunda değilsiniz tamam mı . Gidin postunuzu başka konularda kasın Wink
Aykut ben üyeyim bu siteye 6 aydır. İndirim filan yok la ciddiyim Big Grin
Üye oldum. İnşallah yardımım dokunmuştur Smile
(03-04-2012 06:31 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aykut ben üyeyim bu siteye 6 aydır. İndirim filan yok la ciddiyim Big Grin

Neden la arkadaş var bizim o gayet götürüyo parayı Smile
(03-04-2012 06:34 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]
(03-04-2012 06:31 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aykut ben üyeyim bu siteye 6 aydır. İndirim filan yok la ciddiyim Big Grin

La bana niye gelmedi o zaman arkadaşlar üye oldum diyip benimi yedi SadSad Big GrinBig GrinBig Grin
(03-04-2012 06:48 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

La bana niye gelmedi o zaman arkadaşlar üye oldum diyip benimi yedi SadSad Big GrinBig GrinBig Grin

Bak orda davetlerim kısmı varya orda zaten üye olanlar gözüküyo.Üye olan kişiler bilgilerim kısmına girip sms onayını vermeleri gerekiyorki üyelik tamamlanabilsin.
(03-04-2012 06:53 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]
(03-04-2012 06:48 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Bak orda davetlerim kısmı varya orda zaten üye olanlar gözüküyo.Üye olan kişiler bilgilerim kısmına girip sms onayını vermeleri gerekiyorki üyelik tamamlanabilsin.

Vay arakadaş neyse iyiki bırakmışım o siteyi, sadece markafoniden alıyorum Big Grin
Referans Adresler