Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.exe Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 37bx2.jpg]

Görüldüğü Gibi Böyle Bir Hata Almaktayım Ve PC' de Anti - Virüs , Malware Tarzı Birşey Yok.İşlemlerden'de Birşey Çalışmamakta Fakat Bu Hata Geliyor Yardımcı Olursanız Sevinirim.
silip yüklemeyi yada check files yapmayı denedinmi
(03-04-2012 04:47 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]silip yüklemeyi yada check files yapmayı denedinmi

checkfiles ' ı denedim ama olmadı...
sil yükle bende yaptım düzeldi aradan 1 hafta geçmedi
mausa dokunma açılırken birşey yapma
(03-04-2012 04:57 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]mausa dokunma açılırken birşey yapma

Hiç Birşey Yapmıyorum Zaten HS doldukdan 2 Sn Sonra Warrock.exe Durduruldu.
boğaçhan dediğimi yap sen mete banada yazmıştı aynısını denemiştim olmadı sil setubundan geri yükle.
Oyunu tamamen bilgisayarından kaldır, kapat ve oyunu yeniden indirip kur. Patchler yüklenirken herhangi bir virüs programı çalışıyor ise kapat ve öyle yükle. Ayrıca oyuna girmeden önce gereksiz bir program çalışıyor ise kapat. Bilgisayarına giren ufak bir virüs bile bu hatayı almanı sağlar. En acilinden bir virüs programı kurmalısın.
(03-04-2012 06:52 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Oyunu tamamen bilgisayarından kaldır, kapat ve oyunu yeniden indirip kur. Patchler yüklenirken herhangi bir virüs programı çalışıyor ise kapat ve öyle yükle. Ayrıca oyuna girmeden önce gereksiz bir program çalışıyor ise kapat. Bilgisayarına giren ufak bir virüs bile bu hatayı almanı sağlar. En acilinden bir virüs programı kurmalısın.

Şu Anti Virüs Muhabbetine Fazla İnanmıyorum Zaten Gerekli Bilgileri Biliyorum Bana Yetiyor Smile Ama Sorunumu Hallettim Teşekkürler Konu Kilitlenebilir...
(03-04-2012 07:22 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(03-04-2012 06:52 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Oyunu tamamen bilgisayarından kaldır, kapat ve oyunu yeniden indirip kur. Patchler yüklenirken herhangi bir virüs programı çalışıyor ise kapat ve öyle yükle. Ayrıca oyuna girmeden önce gereksiz bir program çalışıyor ise kapat. Bilgisayarına giren ufak bir virüs bile bu hatayı almanı sağlar. En acilinden bir virüs programı kurmalısın.

Şu Anti Virüs Muhabbetine Fazla İnanmıyorum Zaten Gerekli Bilgileri Biliyorum Bana Yetiyor Smile Ama Sorunumu Hallettim Teşekkürler Konu Kilitlenebilir...

Smile
Referans Adresler