Arkadaşlar Bu Bir Öneri Konusudur Yanlış Anlaşılma Olmasın Baştan Belirtiyimde

Bu Diziyi Bütün Arkadaşlarıma Öneririm Bilim Kurgu , Aksiyon Karışımı Olan Bir Dizi Olmakla Beraber İnsanı Kendine Kilitleyen Bir Kurgusu Var Kesinlikle Tavsiye Olarak Gösterdiğim Bir Dizidir

İndirme Linklerini PM ' den İsteyene Gönderebilirim

Şimdi Gelelim Trailer ve İMDB Puanına
FRİNGE İMDB
Bu aralar bende Skins diye bi dizi var ona sardım bunu da izlicem hoşuma giderse.
(03-04-2012 01:30 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bu aralar bende Skins diye bi dizi var ona sardım bunu da izlicem hoşuma giderse.
Bunun Hoşuna Gitmesi İçin Bir Sezonu Sıkılmadan İzlemen Gerek Kardeşim Çünkü Herşey 1. Sezon Sonu , 2. Sezona Başlarken Başlıyor Eğer Sonundan Başlarsan Birşey Anlamıyacaksın... Hem "Skins" Nasıl Konu - İçerik - Tür ?
Bende Spartacux'ün bölümlerini biriktirdim 5bölüm. Bu akşam merak ettim 2 bölüm izleyim dedim kendimi son bölümde buldum.

Ama bu diziyi de merak etmedim değil,yarın akşam buna başlayacağım. Güzel bir diziye benziyor.
(03-04-2012 01:37 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Bende Spartacux'ün bölümlerini biriktirdim 5bölüm. Bu akşam merak ettim 2 bölüm izleyim dedim kendimi son bölümde buldum.
Ama bu diziyi de merak etmedim değil,yarın akşam buna başlayacağım. Güzel bir diziye benziyor.
Emin Ol Mükemmel Dizi Abi

Fringe şuan yayınlanan ve bugüne kadar yayınlanmış bilimkurgu dizileri arasında en iyilerden birtanesidir bana göre... İlk sezonundan bir cacık olmaz ama 1. sezon sonu ve sonrası helekide 3. sezon mükemmeldir... Reytinglere göre iptal edilme noktasında olan ve bu duruma hala mantıklı bi açıklama getiremediğim bir dizi... Hayır insanlar böyle bir diziyi neden izlemez anlayamıyorum

(03-04-2012 01:44 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Fringe şuan yayınlanan ve bugüne kadar yayınlanmış bilimkurgu dizileri arasında en iyilerden birtanesidir bana göre... İlk sezonundan bir cacık olmaz ama 1. sezon sonu ve sonrası helekide 3. sezon mükemmeldir... Reytinglere göre iptal edilme noktasında olan ve bu duruma hala mantıklı bi açıklama getiremediğim bir dizi... Hayır insanlar böyle bir diziyi neden izlemez anlayamıyorum 
Adını Feriha Koydum vs. Diziler Varken Bizim İnsanlarımız Amaan Yabancı Dizisinden Bir Cacık Olmaz Zihniyetinden Çıkamazlar Dimi Ama Dostum ?

İdare eder bir dizi yeni bölümleride yayınlanıyor, prison breakten sonra o kadar dizi bitirmeme rağmen prison break'i geçen bir dizi olmadı öneri için teşekkürler.
(03-04-2012 01:49 AM)l3yperfect Yazılan: [ -> ]İdare eder bir dizi yeni bölümleride yayınlanıyor, prison breakten sonra o kadar dizi bitirmeme rağmen prison break'i geçen bir dizi olmadı öneri için teşekkürler.
Tabiki Zevk Meselesi Ama Sana Önerim ;
-The Walking Dead
-Breaking Bad
-Kyle XY
Bu Dizilerede Bir Göz At (The Walking Dead ' i Seyrettiğini Varsayarak) Breaking Bad ' e Önem Vermeni İsterim Hakiki Dizidir İlk Sezondan Birşey Bulamazsın Ama 1. Sezonun 6. Bölümünden Sonra... İşte Orda Kopar Olay Ve 4 Sezon Tek Soluk İzlersin...
(03-04-2012 01:47 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ] (03-04-2012 01:44 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Fringe şuan yayınlanan ve bugüne kadar yayınlanmış bilimkurgu dizileri arasında en iyilerden birtanesidir bana göre... İlk sezonundan bir cacık olmaz ama 1. sezon sonu ve sonrası helekide 3. sezon mükemmeldir... Reytinglere göre iptal edilme noktasında olan ve bu duruma hala mantıklı bi açıklama getiremediğim bir dizi... Hayır insanlar böyle bir diziyi neden izlemez anlayamıyorum 
Adını Feriha Koydum vs. Diziler Varken Bizim İnsanlarımız Amaan Yabancı Dizisinden Bir Cacık Olmaz Zihniyetinden Çıkamazlar Dimi Ama Dostum ? 
O reytingler bizim halkımıza göre belirlenmiyor ama dostum... O değerler Amerikada bu diziyi yayınlayan ulusal kanalın izlenme oranına göre belirleniyor... Yani bizim halkın bir etkisi yok Fringe üzerinde =))