Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neden Geldim İstanbul'a ( Guiza )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-24-2010 06:56 PM)HaSanCBR Yazılan: [ -> ]
(02-24-2010 04:49 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]Çok büyük haksızlık yapılıyor. Bunu yapanların insan olduklarını sanmıyorum. Adamın büyük sorunları var eski karısı vs. Bu tür şeyleri kimseye yakıştıramıyorum.

Katılıyorum. Herif heralde bunları bilerek yapmıyor. Bursa maçı sonrası gördünüz acıdım be herife oturdu ağladı resmen. İnşallah önümüzdeki lille maçında hat trick yaparda kendine gelir.

Söylenen laflara tamamen katılıyorum.Adam iyi oynayınca helal olsun bravo yanlış yapınca GUİZA BEN SENİN..! Ayıp ediliyor gerçekten.Adam parasının kazanmaya çalışıyor burada sizin babanızın annenizin işinde bir dönem başarı sağlayamayınca aşağılanmasını kötülenmesini ister miydiniz?
Lütfen bunları göz önünde bulundurarak yorumlar yapınız.

SametKARA

Guiza'ya Çok Büyük Yanlış Yaptılar..! Sen Gelip Kokainci Adamı Teknik Direktör Yaparsan Böyle Olur.
(02-24-2010 07:04 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Guiza'ya Çok Büyük Yanlış Yaptılar..! Sen Gelip Kokainci Adamı Teknik Direktör Yaparsan Böyle Olur.

Ayip ettiler etmesinede, amaseninde bu "Kokainci" sözün yalis yani simdi adam 10 yil önce bir hata yapti diye hergün yüzüne mi vuralim, ve unutmaki guiza bizim "Dede" Aragonez'lede calisti (Ispanyayla euro 2008 de Kupa kaldirmisti) onda'da hic birsey yapamamisti, iyi tamam belki adam iyi oynuyamiyor ama bence elinden gelen herseyi yapiyor, gözmediniz mi Bursa macinda 70 inci dk olmasina ramen 8'den fazla KM kosmustu, yani Özerde hic birsey yapmiyor Alexde yapmiyor Dos Santos'da yapmiyor, onlara niye birsey yokta bütün suc Guiza nin üstüne yükleniyor?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler