03-03-2012, 10:48 PM
Evet arkadaşlar. Uzun zaman oldu. Belki yeni üye olanlar beni bilmezler ama burdan bütün adminlere moderatörlere beni tanıyan tanımayan bütün özel arkadaşlarımın hepsinin benim için çok değerli olduğunu söylemek isterim. Artık yolun sonuna gelindiğini biliyorum ve düşünüyorumda. Foruma girmeyeli aylar geçti ama o geçen süre o kadar uzun sürdü ki forumun adını unutmadım değil. Okul açılınca herşey koptu aslında forumun durgunlaştığını gördüm. Yazın tekrar işime döner forumu tekrar düzene sokardım diye düşünüyordum ama o kadar süre girmedim ki Moderatörlüğüm bile alınmış. Bu forum gerçekten özel ve bir aile gibi. Yeri geldi çok tartıştık kızıştık yeri geldi güzel konularada değindik ama bu forum için özel olduğumu düşünüyorum. Bu forum öyle bi forumki moderatör olmak için rapor butonunu kullanmaktan hiç kaçınmıyordum insanları uyarmaktan hiç kaçınmıyordum hatta o kadar üstüne düşüyordumki fırça bile yiyordum "Yeter rapor etme
" diye
Moderatör olmak için çok ecel terleri döktüm. Moderatör olmak güzel bi duygu. Moderatörlüğüm süresince elimden geldiğinin fazlasını yapmaya çalıştım konuları düzenledim mesajları düzenledim insanları uyarırken hep güler yüzlü olmaya çalıştım kızanlar olduysada alttan aldım sustum ama adını sayamadığım bir sürü özel arkadaşa sahip oldum. Adımın yankılandığını hissettim. Foruma layık olmaya çalıştım ama yolun sonuna gelindiğinin farkındayım.
Hakkınızı helal edin. Bu aileyi, bu forumu bırakmayın kesinlikle. FORUM KURALLARIna dikkat edin Türkçemizi katletmeyin konuları açarken forumu araştırın ne yapıp edip bu forum için tertipli olun düzenli olun. Asla kavga edip birbirinizi kırmayın burası özel bi yer böyle dostluklar bulunmaz. Hepiniz sağlıcakla kalın hayatınızda başarılar dilerim. Bir daha karşılaşamayacağız ama olsun

" diye
Moderatör olmak için çok ecel terleri döktüm. Moderatör olmak güzel bi duygu. Moderatörlüğüm süresince elimden geldiğinin fazlasını yapmaya çalıştım konuları düzenledim mesajları düzenledim insanları uyarırken hep güler yüzlü olmaya çalıştım kızanlar olduysada alttan aldım sustum ama adını sayamadığım bir sürü özel arkadaşa sahip oldum. Adımın yankılandığını hissettim. Foruma layık olmaya çalıştım ama yolun sonuna gelindiğinin farkındayım.Hakkınızı helal edin. Bu aileyi, bu forumu bırakmayın kesinlikle. FORUM KURALLARIna dikkat edin Türkçemizi katletmeyin konuları açarken forumu araştırın ne yapıp edip bu forum için tertipli olun düzenli olun. Asla kavga edip birbirinizi kırmayın burası özel bi yer böyle dostluklar bulunmaz. Hepiniz sağlıcakla kalın hayatınızda başarılar dilerim. Bir daha karşılaşamayacağız ama olsun

uzun zaman oldu konuşmayalı arayı koparmayalım