Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ufak Bir Conturas Ziyareti :) 20-2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar findleaderx ' de Ortağım Vardı Ve Bende Ortağımın Yan Charı Olan " mavialev31 " ' e Girdim Smile Ve Ortaya Böyle Bir Görüntü Çıktı Umarım Beğenirsiniz Smile

[Resim: 36kx0.jpg]
Nasıl üşenmiyon bunları koyarken anlamıyorum dediğin gibi "ufak" +120 Olmadıkca koyamıyorum su sıralar hack'te var bugun yarın yapar koyarım Smile
Semih Kardeşim 4 v 4 ' dü Ve 100 Kill ' di Ayrıca 20'Dklık Oyundan Ancak Bunu Çıkartabildim Smile Hem Sonuçda Conturas Mapinde Profesyönelim Diyemem Smile Ancak Kendimi , Takım Arkadaşlarımı ve Base ' leri Kurtarabilcek Kadar İyi Oynuyorum Diyelim Şuna Smile Bu Şartlar Altında Bakılırsa Bence Gayet Güzel Bir Skor Smile Teşekkürler...DOST
(03-03-2012 09:07 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Semih Kardeşim 4 v 4 ' dü Ve 100 Kill ' di Ayrıca 20'Dklık Oyundan Ancak Bunu Çıkartabildim Smile Hem Sonuçda Conturas Mapinde Profesyönelim Diyemem Smile Ancak Kendimi , Takım Arkadaşlarımı ve Base ' leri Kurtarabilcek Kadar İyi Oynuyorum Diyelim Şuna Smile Bu Şartlar Altında Bakılırsa Bence Gayet Güzel Bir Skor Smile Teşekkürler...DOST

Tebrikler haci :=)
Aferin Smile
(03-03-2012 09:09 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(03-03-2012 09:07 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Semih Kardeşim 4 v 4 ' dü Ve 100 Kill ' di Ayrıca 20'Dklık Oyundan Ancak Bunu Çıkartabildim Smile Hem Sonuçda Conturas Mapinde Profesyönelim Diyemem Smile Ancak Kendimi , Takım Arkadaşlarımı ve Base ' leri Kurtarabilcek Kadar İyi Oynuyorum Diyelim Şuna Smile Bu Şartlar Altında Bakılırsa Bence Gayet Güzel Bir Skor Smile Teşekkürler...DOST

Tebrikler haci :=)

Teşekkürler Smile

(03-03-2012 09:18 PM)HACIYATMAZ Yazılan: [ -> ]Aferin Smile

Bro Avatarındaki Ne Öyle Ya Kim O Big Grin
Referans Adresler