Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: m4xirunner ve dinazordiyette Rezilliği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
merhaba beyler bu iki pislik herif büyük ihtimalle hackerlardı veya laggerlardı ama daha önemlisi sürekli karşı takımla dalga geçip aşağılıyorlardı. karşı takımdan biri m4xirunnerdan clana almasını isteyince m4xirunner ezik kontenjanından alırız gibi alaycı bir cevap verdi ve vurduğu adamlara gurur kırıcı şeyler diyordu ve daha birsürü benzer şey.. dinazordiyette ise küfürbazdı. atamayacağımı bile bile m4xirunnerı voteledim ama atamadım. herzamanki üslubuyla sen beni atıyosun kimsin kaddafinin çocuğu gibi bir cevap verdi ve ertesi tur odadan atıldım... dinazordiyette için kesin birşey diyemem ama sizden isteğim özellikle m4xirunner ş*refsizini odalarınızda barındırmamanız. geçen gün açtığım konuda resmin bir bölümünü kestiğim için hack muamelesi görmüştüm. şimdi tam sayfa yayınlıyorum...

[Resim: 36jkx.jpg]
Bundan sonra bakalım paylaşacak mısın aynı takımdayken m4xi ile ss'lerini Big GrinBig Grin
Şimdi harbi harbi gidip bu insanlarla mı uğraştın? Big Grin
Yazını okuma gereği duymadım fakat gözüme birşey çarptı şerefsiz yerine ş*refsiz yazmandaki amaç ne ? Eğer bu kişi veya kişilerin Şeref noksanı olduğunu düşünüyorsan şerefsiz demende bir sorun yok ve gelelim benim görüşüme bu adamlar(!) şerefsizdir. Sorun hile kullanmaları değil saygısız olmalarıdır.
hayatının 30dksını boşuna geçirmişin Smile
Ss'i bu sefer tam koymuş Smile
Bu maxi veletinin tek işi millete küfretmek dalga geçmek oyun oynarken wh de açıyor
Siz hala Europe diye 1 server var Türkler cok az Lag cok az orda gidin zevkini cıkarın baksanıza Politik ortam yaratmış adamlar Ampül eksik tek orda Smile
m4xi Yi hala odalara mı alıyorsun
abi nerden gidiyon maxi yi buluyosun her seferinde ya Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler